20 mai 2010

Aerosmith a început turneul „Cocked, Locked, Ready to Rock”

Pe 17 mai 2010, rockerii de la Aerosmith au dat startul turneului lor internaţional „Cocked, Locked, Ready to Rock” la Caracas, în Venezuela. Peste o luna de zile, pe 18 iunie, ei vor cânta pentru prima oara în România, în Bucuresti, la Romexpo. În capitala Venezuelei, zeci de mii de oameni au cântat alaturi de Steven Tyler refrenele celor mai îndragite balade rock cu care Aerosmith au ţinut prima poziţie a topurilor ani la rând.Asa cum au promis, Aerosmith au zguduit imensa scenă de 240 mp amplasată pe stadionul La Rinconada din Caracas, arătând că spectacolele lor sunt în continuare incendiare, chiar dacă majoritatea membrilor trupei, adevăraţi seniori ai rockului, au depăşit vârsta de 60 de ani. La ora 21:00, un uriaş banner cu simbolul înaripat al Aerosmith a acoperit scena, timp de două minute. Apoi, Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton şi Joey Kramer au dat drumul unui mega-show electrizant cu „Back In The Saddle”. Au urmat hituri arhicunoscute, care au pus pe jar audienţa: „Love in an Elevator”, „Falling in Love (Is so Hard on the Knees)”, „Dream On”, „Living on the Edge”, „Pink”, „Crazy”, „Cryin'”, „Rag Doll”, „I Don’t Want to Miss a Thing”, „Sweet Emotion”, „Baby Please Do Not Go”. „Walk this Way” a închis apoteotic un spectacol impresionant, o doză de două ore de rock la calitate maximă.

Într-o forma de zile mari, solistul Steven Tyler a alergat pe toată lungimea scenei, configurată în formă de T, pentru a ajunge pâna în mjlocul publicului. Joe Perry, la fel de neobosit, a shimbat peste zece chitări pe parcursul spectacolului.

Biletele la concertul Aerosmith de la Bucureşti, cu Reamonn în deschidere, pot fi achiziţionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti, Humanitas) la preţul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring şi 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune). Biletele pot fi achiziţionate şi în trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook