19 septembrie 2012

Jennifer Lopez vine la Bucureşti

Superstarul pop Jennifer Lopez a confirmat oficial includerea Bucureştiului pe harta turneului său mondial “Dance Again”. Concertul are loc pe data de 14 noiembrie 2012, în cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oară când diva ajunge în România.J Lo, aşa cum este cunoscută vedeta americană, şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ nu mai puţin de şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile “On The Floor” şi “Dance Again”, mega-hit-uri realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele din ţara noastră.

Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie 2012 în Panama City, pentru a continua apoi pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord.

În primele zile ale lunii octombrie, J Lo ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în ţări precum Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa, pentru ca apoi să se îndrepte către ţările scandinave.

După un periplu în Rusia şi alte state din Estul Europei, J Lo va ajunge în România, unde va poposi pe data de 14 noiembrie, spre bucuria fanilor locali.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Un comentariu la Jennifer Lopez vine la Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook