7 iunie 2010

Concertul Aerosmith are loc la Zone Arena

Anunţat iniţial la Romexpo, concertul pe care trupa Aerosmith îl va susţine pe data de 18 iunie 2010 la Bucureşti va avea loc în cadrul noului complex Zone Arena (Bd. Barbu Văcărescu 164, Floreasca). Zone Arena oferă avantaje funcţionale, iar mutarea va permite de asemenea suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan în configuraţia oferită de locaţia iniţială, Romexpo.



Complexul Zone Arena a fost proiectat ca prima locaţie profesionistă destinată concertelor şi manifestărilor în aer liber, oferind o serie de beneficii logistice adecvate (scenă proprie, tribune, configuraţie modulară şi alte facilităţi).

Schimbarea locaţiei va îmbunătăţi vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete. Amplasarea sectoarelor şi dispunerea locurilor în tribuna VIP va fi aceeaşi. Spectatorii pot verifica harta locaţiei, care va fi disponibilă începând de luni, 7 iunie, pe site-ul www.eventim.ro. Programul evenimentului rămâne neschimbat: accesul la concert este permis începând cu ora:18.00, iar în deschidere, timp de peste o oră, trupa Reamonn va încălzi audienţa. Spectacolul celor de la Aerosmith va dura aproape două ore.

Sorina Burlacu, Director General Events, spune: „În momentul semnării contractului cu Aerosmith, la începutul acestui an, Zone Arena era încă la stadiul de proiect. Azi este o realitate funcţională, care ne oferă beneficii şi avantaje gândite special pentru activitatea pe care o desfăşurăm, organizarea de concerte. Unul din avantajele imediate este că, datorită configuraţiei spaţiului, începând de luni, 7 iunie, în reţeaua Eventim vor fi disponibile încă 1000 bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith”.

Intrarea în incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Văcărescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A şi una pentru spectatorii cu locuri la tribuna oficială şi Golden Ring). Harta ataşată. Pentru a facilita accesul fanilor Aerosmith la concert, cu acordul Primăriei Capitalei, Bd. Barbu Văcărescu va fi închis în ziua concertului, între orele 16:00 – 24:00, pe sensul de circulaţie dinspre Bd. Ştefan cel Mare către Şoseaua Pipera, pe segmentul dintre Str. Ceaikovski şi Str. Ghe. Ţiţeică.

Variantele oferite de mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou (Staţia Aurel Vlaicu sau Staţia Ştefan cel Mare), tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook