20 iulie 2012

Transilvania s-a îndrăgostit de Roxette

Cluj-Napoca a răsunat joi, 19 iulie 2012, pe ritmurile uneia dintre cele mai iubite trupe ale ultimilor douăzeci şi cinci de ani – Roxette. Concertul a avut loc pe Cluj Arena, fiind primul show din cariera trupei susţinut în „inima Transilvaniei”.

Roxette la Cluj-Napoca, fotografie de Alina Todea


Seara a fost deschisă de concertul celor de la Les Elephants Bizarres, trupa încălzind atmosfera pentru fanii adunaţi în număr foarte mare încă de la deschiderea porţilor. Au urmat cei de la Grimus, reprezentanţii Clujului aleşi să cânte în deschiderea concerţului Roxette, aceştia animând publicul care a fredonat alături de ei piesele cele mai cunoscute ale trupei.

Puţin după ora 21, pe scenă au urcat Marie şi Per, în aplauzele frenetice ale celor peste 22.000 de fani strânşi pe Cluj Arena. Pe parcursul serii, publicul a cântat alături de Roxette hit-uri precum „Dressed For Success”, „Sleeping In My Car”, „How Do You Do”, „Dangerous” sau „Joyride”, reacţia fanilor strânşi pe stadion impresionându-i pe cei doi membri ai trupei. Marie şi Per au comunicat permanent cu publicul clujean, atmosfera creată transformând seara într-un moment de neuitat, atât pentru fani, cât şi pentru trupă, care după concert a postat pe pagina oficială de Facebook numeroase clipuri, fotografii şi mesaje de mulţumire.

Turneul de anul acesta al duo-ului suedez cuprinde peste 60 de show-uri, Cluj-Napoca fiind inclus în listă după ce Roxette a promis anul trecut să se întoarcă în România, după concertul de la Bucureşti. Înainte de show-ul de joi seara, membrii trupei s-au plimbat prin Cluj-Napoca, admirând arhitectura oraşului.

Roxette la Cluj-Napoca, fotografie de Alina Todea
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook