11 noiembrie 2010

Roxette la Bucureşti

Veşti bune pentru fanii celui mai cunoscut duo suedez al scenei muzicale internaţionale: Roxette va cânta pentru prima dată în România, pe 30 mai 2011, la Zone Arena! Cu o carieră de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 30 de hit-uri, Roxette revine în 2011 cu un nou album şi un nou turneu internaţional – “Dressed for success”.



După ani de aşteptare, visul fanilor Roxette se va împlini în primăvara anului următor, când celebra trupă suedeză va susţine pentru prima dată un concert la Bucureşti. Show-ul va fi inclus într-un nou turneu mondial programat pentru 2011, fiind cel de-al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut după aproape 8 ani de pauză.

Formată la începutul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look”, “Dressed for Success”, “Listen to Your Heart”, “Dangerous”, „It Must Have Been Love”, “Joyride” sau “Milk and Toast and Honey” au făcut înconjurul lumii, fiind considerate astăzi adevărate „evergreen”-uri. Marie Fredriksson şi Per Gessle s-au întâlnit pentru prima dată în Halmstadt (Suedia), la sfârşitul anilor ’70, primul album Roxette – „Pearls of Passion” – fiind lansat câţiva ani mai târziu, în octombrie 1986. Au urmat alte 6 albume de studio, 7 compilaţii, 1 album de remixuri şi 8 albume video, cărora li se adăugă nu mai puţin de 39 de single-uri şi tot atâtea videoclipuri! Premiaţi în repetate rânduri pentru „Best pop-rock group”, „Best selling artist” sau „Most Played video”, membrii Roxette au câştigat de-a lungul carierei admiraţia a milioane de fani din întreaga lume. Anul 2002 a reprezentat însă un moment de cumpănă în cariera trupei, Marie fiind diagnosticată cu o tumoare pe creier. După o operaţie complicată, mai multe luni de tratament şi câţiva ani de pauză, timp în care atât Marie cât şi Per şi-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit în 2009, revenind pe scenă în formula consacrată.

Roxette

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook