31 mai 2011

Roxette a cântat la Bucureşti

Pe 30 mai 2011, Bucureştiul a răsunat de hit-urile uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din toate timpurile – Roxette. Organizat de Emagic, concertul ce a avut loc la Zone Arena şi a făcut parte din cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit anul trecut după opt ani de pauză.



Deşi dupa-amiaza începuse cu o ploaie torenţială, norii s-au împrăştiat repede, seara devenind cadrul perfect pentru primul concert Roxette în România, chiar de ziua vocalistei. Trupa a urcat pe scenă puţin după ora 20:00, în acordurile celebrei „Dressed for success”, când cei aproximativ 15.000 de fani au pornit ropote de aplauze ce aveau să-i însoţească pe Marie Fredriksson şi Per Gessle pe toată durată concertului. „Sleeping in My Car”, „Wish I Could Fly”, „How Do You Do”, „Dangerous”, „Joyride” sau „It Must Have Been Love” sunt doar câteva dintre piesele care au făcut deliciul fanilor. Playlistul diversificat, evergreen-urile alternate cu melodiile de pe noul album au ţinut publicul în priză timp de aproape două ore. Ziua de naştere a soliste Marie Fredriksson a fost un adevărat motiv de sărbătoare pentru spectatorii care i-au cântat în repetate rânduri „Happy Birthday”, Marie fiind copleşită de urările primite din partea fanilor, cărora le-a mulţumit în repetate rânduri, spunându-le ca ei sunt „always the best”. De surprize nu s-a bucurat doar Marie, ci şi publicul, căruia chitaristul trupei i-a dedicat o interpretare inedită a unui fragment din celebra „Ciuleandra”. Spre finalul show-ului, Roxette a fost rechemată pe scenă de două ori, păstrând pentru bis câteva dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriu: „Watercolors in the Rain”. „Spending My Time”, „The Look”, „Listen to Your Heart” şi „Church of My Heart”.

Concertul a fost susţinut de Avon prin Campania pentru sanatatea sânilor, care are ca obiectiv informarea publicul român despre importanţa controalelor periodice şi a beneficiilor aduse de acestea femeilor. Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager Avon Romania&Moldova, a declarat: „Ne place să ne machiem, să ne parfumăm, să fim frumoase… însă nimic nu este mai important ca sănătatea noastră. Ne-am propus ca la concertul Roxette să le reamintim tuturor femeilor cât de important este un simplu control mamar sau o autoexaminare a sânilor. Asocierea cu acest concert ne-a oferit ocazia să discutăm exact cu publicul nostru ţintă, femeile de peste 30 de ani. Prin intermediul voluntarilor, am convins publicul feminin că sănătatea sânilor este la fel de naturală precum gestul reflex cu care te rujezi, iubeşti sau fredonezi ‘Milk and Toast and Honey’.”

Turneul trupei Roxette cuprinde 22 de ţări din Europa, America de Nord şi Africa de Nord, România fiind inclusă pentru prima dată în lista de concerte a trupei, membrii acesteia declând după încheierea show-ului că speră să revină cât de curând în ţara noastră.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook