22 februarie 2012

Roxette revine în România, la Cluj

După succesul înregistrat la Bucureşti în 2011, duo-ul suedez Roxette revine în România, de data aceasta la Cluj Arena, pe 19 iulie 2012. Prezentat de Ursus şi organizat de Emagic, concertul este inclus în cea de-a două parte a turneului internaţional ce promovează albumul „Charm School”.

După ce pe 30 mai 2011 fanii din Bucureşti au avut şansa de a asculta live cele mai cunoscute piese Roxette, acum a venit rândul clujenilor să se bucure de show-ul electrizant al trupei care a încântat aproape 1 milion de spectatori din întreaga lume în cadrul turneului internaţional ce promovează albumul „Charm School”, al optulea din carieră. Intitulat The Neverending Tour, acesta a început în februarie 2011, până la finalul anului trupa reuşind să parcurgă 31 de ţări în care a susţinut nu mai puţin de 79 de concerte. În 2012, Roxette continuăa turneul cu noi concerte în Noua Zeelandă, Australia, Asia, America de Sud şi, din nou, Europa.

După aproape 25 de ani de carieră ce însumează nu mai puţin de 39 de single-uri şi 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilaţii şi vânzări de peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, Roxette reprezintă una dintre cele mai importante trupe de pop-rock din istorie. Duo-ul muzical de origine suedeză s-a format în anul 1986, Marie Fredriksson şi Per Gessle devenind în scurt timp una dintre cele mai îndrăgite prezenţe pe scena muzicală internaţională. Trupa s-a aflat cu 19 single-uri în UK Top 40, iar piese precum „The Look”, „Listen to Your Heart”, „It Must Have Been Love” sau „Joyride” s-au clasat pe prima poziţie a topurilor din Statele Unite şi Europa. Cariera trupei a avut o ascensiune fulminantă, succesul de care s-a bucurat încă de la debut însoţind-o de-a lungul timpului. Piese precum „It Must Have Been Love” şi „Listen to Your Heart” se regăsesc şi astăzi în playlist-urile radiourilor, ambele single-uri primind premii din partea BMI (Broadcast Music, Inc) pentru cele peste 4 milioane de difuzări. Chiar dacă anul 2002 a reprezentat un moment dificil în cariera trupei, Marie fiind diagnosticată cu o tumoare pe creier, Roxette s-a reunit în 2009, reluându-şi activitatea odată cu înregistrările pentru albumului „Charm School”. În prezent, trupa lucrează la un nou material discografic, programat să apăra în primăvara lui 2012.

„Ursus susţine cu mândrie cele mai importante evenimente din Cluj. Cluj este locul unde Ursus s-a născut şi care astăzi găzduieşte o locaţie unică – Fabrica de Bere URSUS – acolo unde artă fabricarii berii se împleteşte cu buna dispoziţie. Ne face plăcere să anunţăm, împreună cu Emagic, concertul Roxette care va avea loc la Cluj Arena. Suntem convinşi că va fi un eveniment deosebit pentru clujeni. Acest concert va face parte dintr-un program intens de activităţi pe care le planificăm pentru Cluj, continuând drumul deschis de TIFF şi Evolution anul trecut”, a declarat Grant McKenzie, Vice Presedinte de Marketing URSUS Breweries.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook