Arhiva pentru septembrie, 2019

 30 septembrie 2019

Lionel Duroy la București și la Iași

În perioada 1–5 octombrie 2019, scriitorul francez Lionel Duroy, autorul romanului „Eugenia„, o ambițioasă frescă a României anilor 1930–1940 inspirată de Jurnalul lui Mihail Sebastian, este prezent la București și la Iași, invitat de Festivalul Internațional de Literatură și Traducere (FILIT Iași) 2019, de Institutul Francez din România și de Editura Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Never Gonna Like You

Bea Miller are un an de-a dreptul tumultos – susținând concert după concert, artista și-a pus viața privată pe planul al doilea și își concentrează toată atenția asupra carierei. „Never Gonna Like You”, noua piesă semnată Bea Miller, se axează pe versurile și mesajul puternice, care se referă la evoluția unei relații și la perspectivele din care poți privi și te poți raporta la oamenii din jurul tău.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

David Brooks: Minciunile pe care cultura noastră ni le spune despre ceea ce contează și un mod de a trăi mai bine

Societatea noastră este în mijlocul unei crize sociale, spune editorialistul şi autorul David Brooks: suntem captivi într-o vale de izolare şi fragmentare. Cum ne găsim drumul spre izbăvire? Pe baza călătoriilor sale de-a lungul Statelor Unite și întâlnirilor sale cu o gamă de oameni excepţionali numiţi „ţesători”, Brooks își exprimă viziunea pentru o revoluţie culturală care să ne dea putere tuturor să trăim mai cu rost, cu un scop şi mai fericiți.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 septembrie 2019

Block Party în District 40, ediția a II-a

Lectură, spectacole de dans și muzică contemporană, dezbateri inedite și cinema în aer liber – toate aceste delicii de cultură revin în District 40, pe strada I.L.Caragiale din capitală, în cadrul celei de-a II-a ediții a evenimentului cultural stradal „Block Party”, organizat de ARCEN pe 28-29 septembrie 2019, în intervalul 11:00-23:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Problemele de etică în era inteligenței artificiale

Duminică, 29 septembrie 2019, de la ora 17:00, Editura Humanitas propune publicului partea a doua a dezbaterii despre viitorul inteligenței artificiale. De data aceasta se ia în considerare aspectele legate de etică, fără de care evoluția tehnologiei poate duce la rezultate care ne pot lua prin surprindere. Discuția are loc în Librăria Humanitas de la Cișmigiu, iar invitații sunt Alexandra Cernian, lector la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnică București), trainer și senior consultant, cu preocupări în domeniile baze de date, ingineria programării, inteligența artificială, Business Intelligence, Big Data & Data Mining, Opinion Mining/Sentiment Analysis, tehnologii semantice, și Constantin Vică, lector la Facultatea de Filozofie (Universitatea din București), cercetător cu specializarea filozofie practică în domeniul internetului şi al tehnologiei web. Moderator: Corina Negrea, realizator de emisiuni de știință la Radio România Cultural.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Want You in My Room

Carly Rae Jepsen lansează materialul video al piesei „Want You in My Room”, care a fost filmat în Los Angeles County Arboretum și regizat de către Andrew Donoho (Twenty One Pilots, Khalid).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna septembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii