Arhiva pentru septembrie 23rd, 2019

 23 septembrie 2019

Descifrând portrete regale: Ferdinand şi Maria – de la prinţi moştenitori la suveranii României Mari

Muzeul Național de Artă al României invită publicul miercuri, 25 septembrie 2019, ora 18:00 la conferința susținută de lector univ. dr. Marina-Cristiana Rotaru „Descifrând portretele regale: Ferdinand şi Maria – de la prinţi moştenitori la suveranii României Mari”. Evenimentul marchează ultima zi de vizitare a expoziției „Ferdinand și Maria. Regii Marii Uniri”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Paravanul-Iad și alte povestiri

Marți, 24 septembrie 2019, la ora 19:00, Editura Humanitas Fiction reia serile de literatură, cultură şi civilizaţie japoneză la Librăria Humanitas de la Cişmigiu cu o întâlnire dedicată volumului „Paravanul-Iad și alte povestiri” de Ryūnosuke Akutagawa, recent publicat în colecția „Raftul Denisei“, coordonată de Denisa Comănescu. La eveniment vorbesc Simona Preda, critic literar, Raluca Nicolae, traducătoarea volumului, lector univ. dr. la Academia de Studii Economice, și Șerban Georgescu, directorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane. Denisa Comănescu este moderatorul întâlnirii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Urmele

Liviu Teodorescu nu încetează să-şi surprindă fanii, iar toamna aceasta îşi lasă „urmele” online şi offline cu o nouă piesă încărcată de sensibilitate, și anume „Urmele”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Glenn Cantave: Cum schimbă realitatea augmentată activismul

Glenn Cantave folosește tehnologia pentru a sublinia poveștile celor asupriți. Într-un tur de proiecte vizuale imersive, el își împarte activitatea cu ai săi colegi la „Movers and Shakers” din NYC, o coaliție care execută acțiuni directe și campanii de susținere pentru comunitățile marginalizate folosind realitatea virtuală, realitate augmentată și artele creative.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 septembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii