Arhiva pentru februarie 1st, 2019

 1 februarie 2019

Despre lumea în care trăim – ediția a II-a

Fundaţia Humanitas Aqua Forte, în parteneriat cu Filarmonica „George Enescu”, Editura Humanitas şi Asociația ARCCA organizează a doua ediţie a seriei de conferinţe „Despre lumea în care trăim”, un festival de conferinţe şi dialoguri culturale şi ştiinţifice pe teme de actualitate, susţinute de specialişti şi oameni de cultură de prestigiu, care are loc la Ateneul Român în perioada 23–27 februarie 2019 și unde publicul îi poate întâlni pe scena Ateneului Român pe Jim Baggott, Bogdan Marcu, Corneliu Bjola, Liviu Giosan și pe prof. dr. Andrei Constantinescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Play

Jax Jones și Years & Years nu mai lungesc așteptarea și ne introduc în jocul lor, odată cu lansarea videoclipului piesei „Play”, un material echivalent cu o porție zdravănă de vitamine, care ne colorează și îndulcește diminețile reci.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Handspring Puppet Co.: Geniul păpuşar din spatele Calului Troian

„Marionetele trebuie să lupte pentru a căpăta viaţă,” spune Adrian Kohler de la Compania Handspring Puppet, o trupă incredibil de ambiţioasă de actori atât în carne şi oase cât şi din lemn. Începând cu povestea labei dibace de hienă, păpuşarii Kohler şi Basil Jones ajung la povestea celei mai noi minunăţii a lor: frumosul Joey, Calul Troian, merge (şi galopează) convingător pe scena TED.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 februarie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii