Arhiva pentru noiembrie 1st, 2018

 1 noiembrie 2018

Mânz mic ajunge în vizită la… Creative Monkeyz

Platforma culturală www.manzmic.ro, un spaţiu digital dedicat culturii şi artelor frumoase, pune la dispoziţia vizitatorilor săi și o serie de micro-documentare cu artişti şi creatori români pentru care arta e mai mult decât entertainment – poate fi adusă în folosul dezvoltării societăţii.

Iată că mânz mic a ajuns în Cluj-Napoca, în vizită la Codin Pop şi Ramona Cordoş, creatorii proiectului Creative Monkeyz. Cei doi creativi povestesc despre valenţele artelor digitale, aduc în discuţie nevoia de practică în sistemul educațional şi prezintă modelele de bune practici privind educaţia alternativă. Bineînțeles că umorul ocupă un loc de cinste, devenind la rândul său un instrument de educație.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 

„Operas Primeras” – Filme spaniole de debut: femei cineaste

Institutul Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu Fundaţia SGAE (Societatea Generală a Autorilor şi Editorilor) organizează în zilele de 5, 12, 19 și 26 noiembrie 2018 la sediul Institutului Cervantes (Bd. Regina Elisabeta, 38), Sala Auditorium, desfăşurarea programului „Operas primeras” („Opere prime”) care, în acest an, este marcat de tendința de aducere în prim-plan a agendei feminine actuale.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Ţărăncuţă cu basma albă – nou record absolut al pieţei româneşti de artă

Pe 31 octombrie 2018, la Bucureşti, a fost o seară memorabilă. Lucrarea „Țărăncuţă cu basma albă” de Nicolae Grigorescu, provenind din colecția unui fost judecător de la Curtea Supremă, estimată iniţial la valoarea de 50.000 – 90.000 euro, a fost adjudecată în cadrul Licitației Artmark de toamnă pentru suma de 350.000 euro, devenind o nouă cea mai bine vândută lucrare de Nicolae Grigorescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Societatea Română de Radiodifuziune, 90 de ani de existenţă

Sub deviza Celebrăm Centenarul Marii Uniri, cinstim valorile României, Romfilatelia celebrează prima emisie radiofonică românească, prin introducerea în circulație a emisiunii de mărci poștale „Societatea Română de Radiodifuziune, 90 de ani de existență” este disponibilă începând de joi, 1 noiembrie 2018, în magazinele Romfilatelia din țară. Radioul este promotor și susținător al culturii și civilizației românești, vector important în formarea spiritului civic și al coeziunii comunitare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Visele care nu dorm

„Visele care nu dorm” este piesa manifest, cu tone de emoții și culori, semnată de trupa Proconsul. Este al doilea featuring cu Uddi, după ce la începutul anului 2018 au lansat o piesă în colaborare cu Francisca – „Arunci cu umbră”. 


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Frances Frei: Cum să construim (și să reconstruim) încrederea

Încrederea este temelia a tot ceea ce facem. Dar ce facem când se pierde? Într-o discuție revelatoare, Frances Frei, profesor la Harvard Business School, ne ține un curs intensiv despre încredere: cum să o construim, să o menținem și să o reconstruim – ceva la ce ea a lucrat în timpul unui stagiu la Uber. „Dacă putem înăța să avem mai multă încredere unul în celălalt, putem avea un progres uman fără precedent,” spune Frei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 noiembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii