Arhiva pentru septembrie 3rd, 2018

 3 septembrie 2018

Bloom

Troye Sivan împreună cu Capitol Records lansează albumul „Bloom”. Două dintre piesele incluse pe album, „My My My!” și „Dance To This”, alături de Ariana Grande, sunt deja numărul 1 în trending pe Twitter.

Deși sunt piese de o natură foarte personală, ele reușesc să surprindă o serie de experiențe general valabile, universale, parte din procesul de maturizare. Un proces în care înveți din greșeli și din iubirile trecute, în care experimentezi momentul unei noi iubiri care te inspiră să te autodepășești. Troye Sivan a scris aceste piese împreună cu colaboratorii săi de încredere, Bram Inscore, Allie X și Leland și a înregistrat albumul cu producătorul Ariel Rechtshaid (HAIM, Usher, Kelela).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

În palma ta

După ce „Doar pe a ta”, a atins un succes fulminant, single-ul fiind în topul radiourilor și pe buzele tuturor, Ioana Ignat și Edward Sanda lansează „În palma ta”. Noul single este cea mai frumoasă declarație de dragoste pusă pe note de doi artiști care se completează perfect. „În palma ta” este despre alinarea dragostei, despre noi, cei care o căutam neîncetat, iar atunci când apare, odată cu ea, cerul se înseninează.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jacueline Novogratz: Capitalismul răbdător

Jacqueline Novogratz povestește despre cum capitalismul răbdător poate aduce locuri de muncă, produse, servicii – și demnitate – celor mai săraci din lume, într-un mod sustenabil.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 3 septembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii