Arhiva pentru iulie 16th, 2018

 16 iulie 2018

Omul (Felii de Timp)

Omul este cea mai ciudată fiinţă, de fapt unica fiinţă raţională în neraţionalul existenţei! Ce vine din vânt și nu din adânc, în vânt se duce! Omul poate fi cel ce poate curăți și îndrepta orice, dar poate fi și distrugătorul celor care l-au creat. El poate fi distrugătorul chiar și-al propriei sale existențe.

Cât trăiești să ai grijă de minte ca să nu te bage-n ceață, sau în întuneric. Să ai grijă de inimă, ca să bată numai pentru adevăr, pentru iubire și viață! Să nu–ți vinzi sufletul, că tot ce-ai fost în existența ta va fi șters, ca și cum nu ai fi fost niciodată! Pomenirea nu-i numai de bine. Multe suflete rănite, prin multe generații nu uită. Istoria și trecutul fiecăruia, ale noastre, ale tuturor, sunt dovada.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...
 

God Is a Woman

Ariana Grande a lansat „God Is a Woman”, al doilea single extras de pe cel de-al patrulea album de studio, „Sweetener”. Piesa este produsă de ILYA în studiourile MXM și scrisă de Ariana, Max Martin, Savan Kotecha, Rickard Göransson și ILYA. În completarea muzicii puternic încărcate motivațional, Ariana face public și un material video excepțional, regizat chiar de Dave Meyers – premiat cu Grammy și responsabil și pentru videoclipurile pieselor „The Light Is Coming” și „No Tears Left to Cry”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Vivek Maru: Cum să-i înveți pe oameni să folosească legea

Ce poți să faci când roțile justiției nu se învârt suficient de rapid? Sau când acestea nu se învârt deloc? Vivek Maru lucrează pentru a transforma relația dintre oameni și lege, transformând legea dintr-o abstracție sau amenințare în ceva ce toată lumea reușește să înțeleagă, să folosească și să modeleze. El nu se va baza exclusiv pe avocați, ci pe o comunitate de consultanți juridici, sau asistenți juridici, sau avocați fără licență, care servesc comunitatea lor și simplifică legea în termeni ușor de înțeles, pentru a-i ajuta pe oameni să găsească soluții. Aflați mai multe despre cum această abordare inovatoare îi ajută pe oamenii excluși social să-și revendice drepturile. „Puțină emancipare juridică poate avea un impact mjor de durată,” spune Maru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 16 iulie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2018
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii