Arhiva pentru decembrie 28th, 2016

 28 decembrie 2016

Introspecție

Nu-mi pot golăni cerul și mintea. Nu-mi poate săpa nimeni pământul meu cu moartea. Nu-mi poate îndoi nimeni coloana și nici bate viața. Dreptul nu se naște din pământescul a fi al unuia sau al altuia. Unii își arogă ce nu le este în putință în mizeria lor de viață. Coloanele și luxul nu le spală murdăria din interior. Autoflagelarea a pus stăpânire pe unii dintre noi. Stingem lumina în tăciuni de întuneric și acoperim totul cu lutul neputinței.

Împreunăm mâinile și lăsăm să curgă în noi veninul șarpelui servit de către unii, pentru ca să ne înece privirile gândirii. Facem trinitatea cu semnul diavolului pe stâlpii dreptății și o răstignim pe pereții vieții. Haosul ne-a fost însămânțat în cuvintele limbii pentru a ne încurca mințile. Vorbim mulți dintre noi la masa la care nu se odihnește Dumnezeul dreptății, ci cel căruia ne închinăm cu șira spinării. Ne-a fost stricat sângele de barbarii nordului și de roțile căruțelor cu câinii acestora. Neuronii se zbat în ceaune mari când sunt pregătiți de un popă îmbrăcat în sutana întunericului, vampir în fața uriașelor camere și aruncați pe ecrane ciclopice, ca apoi să fie împroșcați ca un lichid limfatic în fiecare lăcaș în serile vieții.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 6 voturi
Încarc...
 

God Rest Ye Merry, Gentlemen

Pentatonix colindă

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Linus Torvalds: Creierul din spatele Linux

Linus Torvalds a transformat tehnologia de două ori — întâi cu nucleul Linux, care ajută la susținerea Internetului și din nou, cu Git, sistemul de management al codului sursă, folosit de programatori pe tot globul. Într-unul din rarele interviuri, cu Chris Anderson, curator TED, Torvalds discută cu o franchețe remarcabilă despre trăsăturile de caracter care au inspirat filosofia sa unică despre muncă, inginerie şi viaţă. „Nu sunt vizionar, sunt inginer” spune Torvalds. „Nu am nimic cu oamenii care merg urmărind norii… dar eu privesc pământul şi vreau să repar groapa din faţa mea înainte să cad în ea.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 28 decembrie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2016
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii