Arhiva pentru iulie 28th, 2016

 28 iulie 2016

„Vasul-fantomă” de Dimitrie Anghel

Dimitrie AnghelMergeam cu un prieten într-un scăpătat de soare.

Zurgălăii sunau încet și, cum o melancolie fără de voie ne cuprinsese pe amândoi, nu mai spuneam un cuvânt. Vezeteul singur, îndemnându-și caii, scotea din când în când sunete guturale, fluierături semnificative, cuvinte alături de graiul nostru, pe care le sublinia când cu o lovitură de bici, când cu o plesnitură de hăț, când cu o invectivă plină de virilitate.

Caii fluturau din cap, ciuleau urechile, schimbau trapul în galop ori își încetineau mersul pe nesimțite, revenind la pasul uniform, după cum erau și îndemnurile celui ce le înțelegea graiul și le știa puterile. Alături pe drum, când pe dreapta, când pe stânga, umbra lor ca alți cai imaginari se înhăma și ea în umbre de hamuri și, bătute de umbra biciului, ne întovărășea pretutindeni.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Mame bune şi nebune

Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane, din 29 iulie 2016, comedia nonconformistă „Mame bune şi nebune” („Bad Moms”), în care actriţele Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Lewis Pugh: Cursa de înot la Polul Nord

Lewis Pugh vorbeşte despre cursa lui de înot la Polul Nord care a doborât recordurile. El a înfruntat apele îngheţate (într-un Speedo) pentru a atrage atenţia asupra topirii calotei glaciare. Urmăriţi un material uluitor — şi nişte comentarii fără menajamente despre realităţile înotului în ape super-reci.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 28 iulie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii