Arhiva pentru iulie 19th, 2016

 19 iulie 2016

Citatepedia a împlinit 11 ani!

Iată că a mai trecut un an! Citatepedia creşte, învaţă, capătă noi cunoştinţe şi abilităţi. Este un proces continuu, însufleţit de mii de oameni.

În acest an de existenţă, Citatepedia a mai acumulat 20.000 de citate – suficiente pentru un site în sine. În total, baza de date însumează peste 581.000 de citate în 41 de limbi. În ritmul actual, la următoarea aniversare ar trebui să avem un alt prefix pe marele contor – ceea ce ar fi un dar grozav!

Între timp, ne străduim să prindem rădăcini cât mai solide, prin Asociaţia Culturală Citatepedia. Avem multe idei şi entuziasm. Cu răbdare şi perseverenţă, dar şi cu sprijinul vostru, vom avea realizări importante.

Chiar foarte curând vom anunţa noutăţi. Rămâneţi pe fază!

La mulţi ani, Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 

Natura la microscop

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la modulul Şcolii de Vară intitulat „Natura la microscop”, care se desfăşoară în perioada 25 – 29 iulie 2016, în Sala Atelier a Muzeului.

Nu aveţi nevoie de un laborator de ultimă oră pentru a cerceta lumea din jur! Tot ce vă trebuie este un microscop! Cu ajutorul acestui instrument nelipsit din viaţa unui cercetător, puteţi analiza în cele mai mici detalii organismele care vă înconjoară. Descoperiţi împreună cu noi lumea minusculă a creaturilor din grădină, felul în care acestea se mişcă şi se hrănesc, plantele şi structurile ciudate pe care le dezvoltă, folosind instrumente optice precum lupa, binocularul şi microscopul – adevăraţii „ochi” ai cercetătorilor.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Spune tu

Videoclipul cântecului lui Randi

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Thulasiraj Ravilla: Cum putem avea servicii oftalmologice ieftine, dar de clasă mondială

Aravind Eye Care System, un centru oftalmologic revolutionar din India, a oferit milioanelor de pacienţi şansa de a vedea. Thulasiraj Ravilla ne prezintă modul ingenios prin care tratamentul oftalmologic păstrează accesibil nivelul preţurilor, dar creşte calitatea serviciilor prestate, precum şi motivul pentru care metodele sale ar trebui să însemne o schimbare în serviciile sociale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 19 iulie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii