19 iulie 2016

Natura la microscop

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la modulul Şcolii de Vară intitulat „Natura la microscop”, care se desfăşoară în perioada 25 – 29 iulie 2016, în Sala Atelier a Muzeului.

Nu aveţi nevoie de un laborator de ultimă oră pentru a cerceta lumea din jur! Tot ce vă trebuie este un microscop! Cu ajutorul acestui instrument nelipsit din viaţa unui cercetător, puteţi analiza în cele mai mici detalii organismele care vă înconjoară. Descoperiţi împreună cu noi lumea minusculă a creaturilor din grădină, felul în care acestea se mişcă şi se hrănesc, plantele şi structurile ciudate pe care le dezvoltă, folosind instrumente optice precum lupa, binocularul şi microscopul – adevăraţii „ochi” ai cercetătorilor.

Sunteţi invitaţi la modulul de microscopie al Şcolii de Vară de la Muzeul „Antipa” susţinut de către Larisa-Bianca Cojocaru şi Mihaela Isabela Vadana sub coordonarea dr. Ana-Maria Krapal, pentru a explora îndeaproape vieţuitoarele invizibile pentru ochiul liber cu ajutorul instrumentelor ştiinţifice reale. Veniţi să aflaţi ce este de fapt un microscop şi felul în care acesta funcţionează. Îl veţi putea utiliza pentru a observa în cele mai mici detalii organismele.

Cursul se desfășoară zilnic între ora 10:15 și 12:30. Se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, iar taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei/2 frați.

Înscrierea participanților se poate face la adresa de e-mail: info@antipa.ro.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook