Arhiva pentru mai 18th, 2016

 18 mai 2016

Vorbeşte Dumnezeu limbi străine?

Pe 19 mai 2016, în spațiile Institutului Cultural Român din Berlin are loc prelegerea cu titlul „Vorbeşte Dumnezeu limbi străine?” – experienţa străinătăţii în romanele Aglaiei Veteranyi „De ce fierbe copilul în mămăligă?” și „Raftul ultimelor suflări”.

Prelegerea este susținută de către prof. univ. dr. Ioana Crăciun, din cadrul Universității București, și urmăreşte punctarea interferenţelor, dar şi a diferenţelor culturale dintre România şi Occident.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Prea departe de Occident, prea aproape de Rusia?

Editura Humanitas şi Filarmonica „George Enescu” organizează luni, 23 mai 2016, de la ora 18:30, la Ateneul Roman, conferinţa „Robert D. Kaplan în dialog cu Vladimir Tismăneanu”, cu tema „Prea departe de Occident, prea aproape de Rusia?”, un eveniment în cadrul Conferinţelor Ateneului Roman. În deschidere, Ion Ivan-Roncea, unul dintre cei mai importanţi harpişti ai lumii, susţine un recital extraordinar. Seara se încheie cu o dublă sesiune de autografe.

invit_23mai

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Cumințenia pământului. Aceasta nu este o piatră

Muzeul Naţional de Artă al României organizează joi, 19 mai 2016, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei „Cumințenia Pământului. Aceasta nu este o piatră”. Expoziţia îşi propune să arate straturile narative care acoperă una dintre cele mai cunoscute şi controversate lucrări din arta românească modernă: Cuminţenia Pământului.

brancusi

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Al nouălea cer

Videoclipul cântecului interpretat de Mihai Chiţu featuring DOMG

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

James Veitch: Iată ce păţeşti când răspunzi la e-mailuri spam

E-mailuri suspecte: asigurări nerevendicate, cutii de valori încrustate cu diamante, prieteni apropiați izolați într-o țară străină. Ne apar în căsuța de e-mail și procedura standard e să le ștergem pe loc. Dar ce se-ntâmplă dacă răspunzi? Urmăriți-l pe scriitorul și umoristul James Veitch povestind despre un schimb de e-mailuri hazliu, lung de câteva săptămâni, cu un spammer care s-a oferit să-l bage într-o afacere bănoasă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 18 mai 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2016
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii