3 octombrie 2018

Andreea Răsuceanu în turneu cu romanul „O formă de viaţă necunoscută”

Editura Humanitas invită cititorii în perioada 4 octombrie–6 noiembrie 2018 la evenimentele dedicate romanului „O formă de viaţă necunoscută” de Andreea Răsuceanu, apărut recent în colecția „Scriitori români contemporani”. Iubitorii de literatură contemporană din Cluj, București, Timișoara, Brașov, Iași, Galați și Craiova sunt așteptați să participe alături de Andreea Răsuceanu și invitații săi la dezbaterile despre noua sa carte.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 noiembrie 2017

Creative Talking cu Andreea Răsuceanu şi Ruxandra Cesereanu

Publicul este invitat să participe marți, 28 noiembrie 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o nouă ediție a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi”. Invitata acestei seri este poeta, prozatoarea și eseista Ruxandra Cesereanu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 mai 2017

Festivalul Internaţional de Poezie Bucureşti 2017

Cea de a VIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Poezie Bucureşti (FIPB), cel mai important eveniment autohton dedicat poeziei, are loc în perioada 15-21 mai 2017. Ediția din acest an, ce reunește la București peste 100 de nume importante ale poeziei contemporane, dintre care aproape 50 de oaspeți din străinătate, debutează în forță, cu aniversarea celor 95 de ani de existență PEN România și un recital de poezie Mircea Dinescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 21 septembrie 2016

O seară cu Andrei Codrescu

În perioada 27 septembrie – 13 octombrie 2016, scriitorul Andrei Codrescu se întâlnește cu publicul la București, Craiova, Zalău, Cluj-Napoca și Sibiu, în cadrul unui turneu organizat la inițiativa scriitoarei Ruxandra Cesereanu, cu sprijinul Institutului Cultural Român.

ac2

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 octombrie 2015

Actriţa Alina Şerban şi scriitorul Andrei Codrescu la Stockholm Literature

Institutul Cultural Român de la Stockholm susţine participarea românească la cea de-a treia ediţie a Festivalului de Literatură din Stockholm, Stockholm Literature. Festivalul se desfăşoară în perioada 23-25 octombrie 2015 la Muzeul de Artă Modernă din capitala Suediei şi îi are în acest an ca invitaţi pe scriitorul Andrei Codrescu şi actriţa Alina Şerban.

Stockholm Literature este un festival literar aflat la cea de-a treia edţie, care aduce laolaltă scriitori, traducători, artiști și actori și crează un dialog între textele literare prezentate și expozițiile permanente și temporare ale muzeului gazdă. Printre invitaţii ediţiei din acest an se numără: Hassan Blasim, Jesús Carrasco, Duong Thu Huong, Rosa Like, Marie Ndiaye, Katja Petrowskaja, Lev Rubinstein, Colm Tóibín, Olga Tokarczuk, Lyudmila Ulitskaya, Binyavanga Wainaina şi artistul Adrian Villar Rojas. Ediţiile anterioare ale festivalului au avut şi acestea invitaţi de marcă precum Carol Ann Duffy, Juan Gabriel Vásquez, Sofi Oksanen şi recentul laureat Nobel, Svetlana Alexievici.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 iunie 2011

Festivalul şi Colocviul Internaţional „Zile şi Nopţi de Literatură”, ediţia a X-a, 2011 – la final

A zecea ediţie a Festivalului Internaţional „Zile şi Nopţi de Literatură”, organizat de Uniunea Scriitorilor din România la Neptun şi Mangalia în perioada 10–12 iunie 2011, s-a încheiat. Au participat peste şaizeci de scriitori, traducători, editori, critici şi redactori de presă literară, din ţară şi de peste hotare (Belgia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Grecia, Israel, Italia, Muntenegru, Polonia Republica, Moldova, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA), acoperind întreaga arie de manifestare a culturii scrise.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii