27 noiembrie 2017

Creative Talking cu Andreea Răsuceanu şi Ruxandra Cesereanu

Publicul este invitat să participe marți, 28 noiembrie 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o nouă ediție a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi”. Invitata acestei seri este poeta, prozatoarea și eseista Ruxandra Cesereanu.Andreea Răsuceanu spune:

Profilul literar al Ruxandrei Cesereanu dezvăluie deopotrivă un poet atipic, ale cărui texte sunt rafinate construcții oniric-suprarealiste, un prozator care construiește lumi alternative, unde intertextualismul și ironia sunt cuvintele de ordine, dar și un generos, inepuizabil mentor al unor „povestași” interesați de cum se scrie literatură. Experimentele din taberele de scriere creativă inițiate de ea sunt expresia unei literaturi practicate liber, o punere laolaltă de gânduri, visuri și himere, într-un „text-rețea”, cum îl numește Ruxandra Cesereanu, într-o scriere colectivă, care generează însă individualități creatoare.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook