22 septembrie 2017

Prima ediţie a „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu şi invitaţii săi”

Publicul este invitat să participe la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, marţi, 26 septembrie 2017, ora 19:00, la prima ediţie a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu şi invitaţii săi”.Evenimentul deschide seria întâlnirilor în dialog cu Andreea Răsuceanu şi prozatori contemporani despre drumul de la manuscrisul din sertar la cartea tipărită şi de la anonimat la succes. Invitatul acestei seri este prozatorul, traducătorul şi criticul literar Marius Chivu.

Andreea Răsuceanu spune:

Literatura română contemporană dă pulsul lumii în care trăim, e oglinda perfectă pentru a înţelege ce ni se întâmplă în fiecare zi. Întâlnirile pe care le-am gândit sub numele de „Creative Talking” deschid posibilitatea unui dialog între public şi cei mai importanţi prozatori contemporani, care vor vorbi despre ce înseamnă să fii scriitor azi, despre cum a fost drumul de la anonimat la consacrare şi dacă paşii de urmat sunt aceiaşi şi astăzi.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook