25 ianuarie 2018

Creative talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi

Publicul este așteptat să participe marți, 30 ianuarie 2018, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la prima ediție din 2018 a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi”. Invitatul acestei seri este scriitorul și traducătorul Radu Paraschivescu.Andreea Răsuceanu spune:

În romanele lui, Radu Paraschivescu își dezvăluie o a doua natură, de spirit dionisiac camuflat într-unul apolinic. Un ludic nemântuit, neobosit culegător de perle lingvistice și inepuizabil ironist, în proza sa Radu Paraschivescu schimbă tonul radical – fie că reconstituie istoria unui cântec ce străbate veacuri sau pe cea întunecată, a „Anticristului picturii”, Caravaggio, cel etern însoțit de spectrul suav al morții, fluturele negru – scriitura e densă, echilibrată, perfect rotundă.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook