23 martie 2018

Creative Talking cu Andreea Răsuceanu şi Adela Greceanu

Publicul este invitat la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 27 martie 2018, de la ora 19:00, la o nouă ediție a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi”. Invitata acestei seri este poeta și prozatoarea Adela Greceanu.Andreea Răsuceanu spune:

Cu un limbaj foarte personal și un imaginar poetic puternic conturat, Adela Greceanu e una dintre scriitoarele cele mai apreciate ale momentului. Poemele Adelei au narativitate, în vreme ce romanul e un poem în proză, unde notația amplă, rafinată a amănuntelor cotidiene recompune un univers familiar, și în același timp necunoscut, uneori straniu. Textele ei au forța literaturii adevărate, care spune, fără dramatism sau sentimentalisme inutile, într-un limbaj aparent simplu, dincolo de care se ghicește intuiția extraordinarului, povestea vieții noastre cotidiene.

Accesul este gratuit în baza unei rezervări prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook