8 noiembrie 2019

Tot binele şi tot răul

Editura Humanitas Fiction invită publicul marți, 12 noiembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu îndrăgita scriitoarea catalană Care Santos, prilejuită de lansarea romanului „Tot binele şi tot răul”, recent apărut în colecția Raftul Denisei. La lansare participă, alături de Care Santos, Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă culturală, Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro și Jana Balacciu Matei, traducătoarea cărții. Întâlnirea este moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 februarie 2018

Jumătate de viaţă

Pe 1 martie 2018, scriitoarea catalană Care Santos revine la Bucureşti pentru a prezenta romanul „Jumătate de viață”, tradus din spaniolă de Irina Dogaru și a apărut în colecția „Raftul Denisei“, coordonată de Denisa Comănescu, a fost distins în 2017 cu pretigiosul Premiu Nadal. Lansarea are loc joi, 1 martie 2018, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Care Santos vorbesc Tania Radu, critic literar, și Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalist cultural. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe şi cu o degustare de vin și de ciocolată.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 martie 2017

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Scriitoarea catalană Care Santos revine la Bucureşti pentru a prezenta romanul „Cel mai frumos loc din lume e chiar aici”, o mică bijuterie literară scrisă împreună cu Francesc Miralles, recent apărută în colecţia „Raftul Denisei”, tradusă de Cornelia Rădulescu. Lansarea are loc luni, 6 martie 2017, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Care Santos vorbesc Tania Radu, Marina Constantinescu şi Simona Kessler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe şi o degustare de ciocolată.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 28 martie 2016

Care Santos vine la Bucureşti pentru aniversarea celor 10 ani ai colecţiei „Raftul Denisei”

În luna mai 2006 lua naştere „Raftul Denisei”, prima şi singura colecţie de literatură personalizată din România, coordonată de Denisa Comănescu. Printr-un portofoliu bogat, dedicat literaturii universale, cu precădere actuală, cu peste 300 de titluri apărute în decursul a 10 ani, „Raftul Denisei” a confirmat promisiunile editoarei, impunându-se ca una dintre cele mai importante colecţii de pe piaţa de carte din România.

Care Santos

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 septembrie 2014

Întâlnire cu scriitoarea catalană Care Santos

Marţi, 30 septembrie 2014, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu are loc o întâlnire cu scriitoarea catalană Care Santos, prilejuită de apariţia la Humanitas Fiction a noului său roman, „Aerul pe care îl respiri„.

La mai puţin de şase luni de la debutul său în limba română cu bestsellerul „Încăperi ferecate”, prezentat publicului împreună cu Mircea Cărtărescu, Care Santos revine la Bucureşti cu un nou roman admirabil scris, ce pendulează între prezent şi trecut.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 martie 2014

Care Santos vine la Bucureşti

Scriitoarea catalană Care Santos vine la Bucureşti, în perioada 18–19 martie 2014, la invitaţia Institutului Cervantes si a Editurii Humanitas Fiction. Desemnată de curând câştigatoare a celei mai importante distincţii literare catalane, Premi de las Lletres Catalanes Ramon Llull, Care Santos propune publicului român, în traducerea lui Marin Malaicu-Hondrari, cel mai cunoscut roman al sau, „Încăperi ferecate„, apărut la Editura Humanitas Fiction în colecţia „Raftul Denisei”.

Santos2014

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii