15 octombrie 2021

O haită de sfinți

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunțe premiera spectacolului „O haită de sfinți” de Neil LaBute (traducerea Vlad Massaci și Mihaela Sârbu), în regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribuție fac parte: Șerban Gomoi, Dan Bordeianu/ Rareș Andrici, Laura Vasiliu/ Diana Roman, Cerasela Iosifescu/ Luminița Erga. Scenografia este semnată de Ștefan Caragiu. Cele două reprezentații în regim de premieră au loc în 15 și 22 octombrie 2021, de la ora 18:00, la Sala George Constantin.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 16 iulie 2021

Două avanpremiere cu Șerban Gomoi, nominalizat la premiile UNITER

În așteptarea Galei Premiilor UNITER, care are loc luni, 19 iulie 2021, iubitorii de teatru au ocazia să vadă două avanpremiere la Teatrul Nottara în care joacă Șerban Gomoi, nominalizat în acest an la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”: „Capcană mortală” și „O haită de sfinți”, spectacolul care i-a adus nominalizarea pentru rolul Tânărul.

Șerban Gomoi în „O haită de sfinți”

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 26 februarie 2021

Efecte colaterale

Legendarul actor al Teatrului Nottara, Alexandru Repan, sărbătorește, vineri, 26 februarie 2021, 81 de ani pe scena vieții. Spectacolul „Efecte colaterale” de Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu, îl aduce în fața publicului chiar la aniversare. În foaierul Sălii Horia Lovinescu, o expoziție de fotografie aduce laolaltă instantanee impresionante cu cele mai importante roluri interpretate de Alexandru Repan pe scena Teatrului Nottara.

Alexandru Repan în „Blues”

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 martie 2020

Discutabil

Lansat vineri, 27 martie 2020, primul episod al serialului online „Discutabil” a adunat, în mai puțin de 48 de ore de la difuzare, peste 80.000 de vizualizări. Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuțiile fictive, dar atât de recognoscibile, pe care le au câțiva actori deveniți casnici peste noapte ca urmare a situației provocate de noul coronavirus.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 februarie 2018

România la cea de-a 68-a ediție a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin


Festivalul Internaţional de Film de la Berlin dă startul pe 15 februarie 2018 uneia dintre cele mai importante competiții de producţii de film din întreaga lume.

În ultimii anii, filmul românesc s-a aflat la loc de cinste în cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, Institutul Cultural Roman din Berlin susținând în mod constant prezența numeroaselor echipe de film la Berlinală. În cadrul celei de-a 68-a ediţii a Berlinalei au fost selectate producţii româneşti în aproape toate secţiunile importante ale festivalului.

Astfel România participă în Competiţie, secţiunea principală a festivalului, cu lungmetrajul „Nu mă atinge-mă” (“Touch me not”), filmul de debut al regizoarei Adina Pintilie. Filmat pe o perioadă de 10 săptămâni, între anii 2015 și 2017, cu o distribuție mixtă de actori profesioniști (Tomas Lemarquis, Laura Benson) și persoane reale, „Nu mă atinge-mă”, este o explorare personală care pune sub semnul întrebării ideile preconcepute pe care le avem despre intimitate, ca aspect fundamental al existenței umane. În cadrul acestei secţiuni sunt proiectate 24 de filme, dintre care 19 concurează pentru Ursul de Aur şi Urşii de Argint, celelalte 5 rulând în afara competiţiei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 februarie 2017

All inclusive

Pe 22 martie 2017, de la ora 20:00, la Palatul Naţional al Copiilor are loc premiera spectacolului „All inclusive”, o comedie cu o distribuţie-eveniment, în care publicul are ocazia să îi revadă pe actorii pe Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii