31 octombrie 2022

GRÂU – Expoziție personală a sculptorului Virgil Scripcariu

Marți 1 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, în spațiul The Institute (str. Băiculești 29) va avea loc vernisajul noii expoziții personale a sculptorului Virgil Scripcariu, cu participarea Cristianei Ursache /Galeria Artep, mediator cultural.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 9 mai 2022

Tradiție circulară (Conectat la natură)

Între 12 mai și 3 iulie 2022, la Muzeul Național al Țăranului Român, are loc „Tradiție circulară (Conectat la natură)”, o expoziție de artă contemporană colaborativă între meșteri tradiționali, care păstrează vii meșteșuguri arhaice, și artiști contemporani, care îmbină arta cu inovația și cu noile tehnologii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 22 februarie 2022

„Întâlnire la muzeu” cu sculptorul Virgil Scripcariu

Muzeul Național de Artă al României (MNAR) invită publicul joi, 24 februarie 2022, ora 18:00, la o „Întâlnire la muzeu” cu sculptorul Virgil Scripcariu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 4 martie 2021

Muzeul-Atelier – Școala de la Piscu

În februarie 2021, a avut loc inaugurarea Muzeului-Atelier – Școala de la Piscu, un spațiu cultural pornit din dorința de a împrieteni copiii și adulții cu patrimoniul și de a pune în lumină moștenirea culturală a comunității din Piscu, o veche vatră de olari cu o istorie culturală bogată, singura din apropierea capitalei în care încă se produce ceramică țărănească.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 20 noiembrie 2020

Tradițiile creative – vector pentru dezvoltarea durabilă

Rețeaua România Tradițiilor Creative organizează luni, pe 23 noiembrie 2020, de la ora 14:00, online, conferința internațională „Tradițiile creative – vector pentru dezvoltarea durabilă”. Iau cuvântul membrii comunității România Tradițiilor Creative: Teodor Frolu (Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, inițiator RTC), Alexandru Andrășanu (Facultatea de Geologie, UNIBUC), Adina Popa (Asociația Geomedia), Adriana și Virgil Scripcariu (Școala de la Piscu), Ana Maria Goilav (Școala de la Bunești), Marlene Stanciu (Kraftmade), Oana Neneciu (Deltacraft), Loredana Pana (Letea în UNESCO), Laura Leonte (Cosânzeana), Andreea Machidon (Pro Patrimonio), Alexandra Mihailciuc (Asociația Maria – Țibănești), Octavia Loiș (ȘEZI), Felicia Ienculescu – Popovici (Green Mogo) și Oana Perju (România Tradițiilor Creative).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 martie 2019

De la protejarea patrimoniului rural la construire comunitară. Obstacole, soluţii, modele de bună practică

Vineri, 29 martie 2019, de la ora 17:00, Clubul Țăranului din București găzduiește conferința „De la protejarea patrimoniului rural la construire comunitară. Obstacole, soluții, modele de bună practică”. Evenimentul reunește vorbitori ca: dr. arh. Ana Maria Goilav (Școala de la Bunești), arh. Claudia Apostol (Asociaţia ARA [Arhitectură. Restaurare. Arheologie]), Loredana Pană (Asociația Letea în UNESCO), Oana Neneciu (Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis) și Virgil Scripcariu (Asociația Gaspar, Baltasar & Melchior). Conferința este moderată de antropologul Andrei Mihail.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii