1 martie 2017

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Scriitoarea catalană Care Santos revine la Bucureşti pentru a prezenta romanul „Cel mai frumos loc din lume e chiar aici”, o mică bijuterie literară scrisă împreună cu Francesc Miralles, recent apărută în colecţia „Raftul Denisei”, tradusă de Cornelia Rădulescu. Lansarea are loc luni, 6 martie 2017, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Care Santos vorbesc Tania Radu, Marina Constantinescu şi Simona Kessler. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe şi o degustare de ciocolată.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 17 martie 2014

Care Santos vine la Bucureşti

Scriitoarea catalană Care Santos vine la Bucureşti, în perioada 18–19 martie 2014, la invitaţia Institutului Cervantes si a Editurii Humanitas Fiction. Desemnată de curând câştigatoare a celei mai importante distincţii literare catalane, Premi de las Lletres Catalanes Ramon Llull, Care Santos propune publicului român, în traducerea lui Marin Malaicu-Hondrari, cel mai cunoscut roman al sau, „Încăperi ferecate„, apărut la Editura Humanitas Fiction în colecţia „Raftul Denisei”.

Santos2014

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 2 martie 2010

Pictoriţa din Shanghai

Pictoriţa din ShanghaiHumanitas Fiction organizează miercuri, 3 martie 2010, ora 18:00, la Cărtureşti, în ceainărie (str. Arthur Verona), lansarea celei mai noi apariţii în colecţia „Raftul Denisei”, romanul „Pictoriţa din Shanghai” de scriitoarea americană Jennifer Cody Epstein. Vor vorbi Simona Kessler, Dana Savuică şi Denisa Comănescu, director editorial Humanitas Fiction. Un fragment din roman va fi pus în scenă de Claudia Imre împreună cu Cristina Roman Maxim (pictură), Ştefania Rotaru (muzică) şi Marian Răducu (interpretare).

Publicat în peste cincisprezece ţări, romanul „Pictoriţa din Shanghai” îşi poartă cititorul pe apele tulburi ale fluviului Yangzi, în camerele Salonului Eternei Splendori, în cosmopolitul Shanghai antebelic, în Parisul boem al „anilor nebuni“ şi în China răvăşită de război civil şi aflată în prag de revoluţie, reconstituind spectaculoasa poveste adevărată a lui Pan Yuliang, una dintre cele mai fascinante şi nonconformiste personalităţi artistice chineze ale secolului XX.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii