27 noiembrie 2017

Gălăgie când taci

Andra Gogan, starul Disney al României, revine cu piesa „Gălăgie când taci” – „confesiunea” artistei despre maturizare şi trăirilor emoționale ce se manifestă simultant. O coproductie MediaPro Music – GreenEye Music, piesa a fost compusă de către Theea Miculescu, iar producția a fost realizată în studiourile GreenEye Music, de către Rad Ionuț. Clipul, realizat tot în ideea piesei, este regizat de către Mihai Laz. 


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 15 noiembrie 2017

Nu mă uita

După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, Ioana Ignat lanseaza single-ul și videoclipul “Nu mă uita”. Videoclipul este regizat de către Ionuț Trandafir (Trandafilm) și a fost filmat pe parcursul unei zile în București. Scenariul o aduce într-un rol de femme fatale, o latură pe care Ioana nu a explorat-o până acum, dar pe care o stăpânește foarte bine. Producția piesei este făcută de Rad Ionuț, împreună cu Ioana Ignat.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 19 iunie 2017

Lucruri mici

Pentru nopţile lungi de vară, pentru dimineţile alături de persoana iubită, pentru zâmbete, pentru toate lucrurile mici care înseamnă iubire, Peter Pop lansează o piesă ce evidenţiază tocmai acele aspecte, pe cât de simple, pe atât de profunde care ne aduc ca un bumerang lângă persoana iubită.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii