30 octombrie 2018

Mamă fericită, copil fericit

Editura Humanitas invită publicul vineri, 2 noiembrie 2018, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea unui nou titlu din colecția Humanitas Parenting, „Mamă fericită, copil fericit. Să fii mamă e o aventură” de Giovanna Fletcher. Despre povestea onestă și emoționantă a autoarei, dar și despre propriile experiențe și soluții pentru a crea un echilibru în viața de părinte vorbesc: Ioana Blaj, actriță, Ana Nicolescu, blogger/Mămica urbană, Irina Popescu, moașă și președintele Asociației Naștere Naturală și Alăptare. Întâlnirea este moderată de Otilia Mantelers, psiholog și expert în parenting.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 5 aprilie 2017

Val şi Cetatea Sufletelor

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, ora 11:30, Editura Humanitas invită publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la o nouă ediţie a Campionatului poveştilor, cu „Val şi Cetatea Sufletelor” de Ana Alfianu. Alături de invitaţii noştri, Ana Alfianu, Otilia Mantelers, expert în parenting, şi Iustina Croitoru, redactor-şef Editura Humanitas, aflaţi povestea unui personaj cu totul şi cu totul special.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 februarie 2017

Oare peştişorul meu ştie cine sunt?

Editura Humanitas aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11:30, la lansarea antologiei „Oare peştişorul meu ştie cine sunt? Şi multe alte întrebări mari de la cei mici la care răspund specialiştii”, coordonat de Gemma Elwin Harris, autoarea bestseller-ului „Întrebări mari de la cei mici… La care răspund nişte oameni foarte importanţi”. Pornind de la cele două cărţi, Otilia Mantelers, expert în parenting, le vorbeşte părinţilor despre „Cum ne pregătim pentru întrebările năstruşnice ale copiilor”, iar cei mici povestesc şi desenează împreună cu actorul Voicu Hetel.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 15 decembrie 2016

Cărţile Otiliei

Editura Humanitas aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 14:00, la evenimentul prilejuit de lansarea colecţiei pentru copii „Cărţile Otiliei”. Lansarea este urmată de o lectură în avanpremieră din prima carte a colecţiei: „Jojo nu vrea să doarmă. Cele mai frumoase povestiri vindecătoare” de Otilia Mantelers. Invitaţii sunt Otilia Mantelers şi Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas.

Cărţile Otiliei

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii