23 februarie 2016

Filmele româneşti premiate la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin

Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, desfăşurat în perioada 11-21 februarie 2016, a anunţat sâmbată seară câştigătorii celei de-a 66-a ediţii a festivalului. Printre aceştia se numară şi două producţii româneşti: lungmetrajul independent „Ilegitim”, în regia lui Adrian Sitaru, şi scurtmetrajul „O noapte în Tokoriki”, regizat de Roxana Stroe.

Prezent în secțiunea Forum, lungmetrajul independent “Ilegitim” a fost distins cu Premiul C.I.C.A.E – „Confédération Internationale des Cinémas d’Art et d’Essai” (Confederația Internațională a Cinematografelor de Artă). Trofeul, care reprezintă o importantă „carte de vizită” a peliculei pentru distribuitorii din întreaga lume, a fost ridicat de producătoarea Anamaria Antoci. Juriul format din Michal Matuszewski, Aistė Račaitytė, Lysann Windisch a avut de ales dintr-o listă de 44 de producții participante, din care 34 au fost proiectate în premieră mondială.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 februarie 2014

Seara Dale Carnegie

Luni, 17 februarie 2014, de la ora 19:00, Curtea Veche Publishing organizează, la Librăria Humanitas Cișmigiu, “Seara Dale Carnegie” – o discuție practică despre principiile de dezvoltare personală propuse de renumitul autor și despre ce înseamnă “Secretele succesului” în societatea contemporană. La dezbatere participă, alături de reprezentanții Curtea Veche Publishing, membri ai Dale Carnegie Training România: Mihaela Perianu, General Manager Dale Carnegie Training Romania, Andrei Popescu, master trainer, și Doru Dinu, trainer.

Pentru Curtea Veche Publishing, aceasta este o întâlnire specială, “Secretele succesului” fiind cartea care, în 1998, a inspirat apariția editurii și primul volum publicat, volum ce în continuare este bestseller al editurii. Au urmat, de-a lungul anilor, titluri noi din seria de autor, precum “Liderul poti fi tu”, “Lasă grijile, incepe sa trăiești”, “Cum să vorbim în public”, “Tehnici de a vinde” și “Secretele succesului în era digitală”, toate publicate la Curtea Veche Publishing.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii