30 martie 2017

Departe de tine

Coproducția româno-americană „Departe de tine” („Far from here”) se lansează în cinematografele din România pe 31 martie 2017. Filmat atât în America, cât și în România, vorbit în engleză și română, filmul este regizat de James Pillion și îi are ca protagoniști pe actorul american Jonathan Ahmadi și pe actrița româncă Maria Dinulescu. În contrapunct cu personajul lui Jonathan Ahmadi îl regăsim pe Andi Vasluianu, în rolul unui om de afaceri din România. Din distribuția filmului mai fac parte: Maia Morgenstein, Gelu Nițu și Vasile Flutur, actor român stabilit la New York.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 17 noiembrie 2014

Festivalul de Film Românesc ProCult 2014

Cea de-a cincea ediție a celei mai importante manifestări dedicate filmului românesc din Italia, Festivalul de Film Românesc ProCult de la Roma, are loc în perioada 20-23 noiembrie 2014, la Casa del Cinema, un spaţiu cunoscut de iubitorii de film, ce atrage constant un public foarte divers din punct de vedere profesional, cultural şi etnic.

procult

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 1 februarie 2011

Maraton Nora – În derivă

HBO România difuzează începând din 6 februarie 2011, în fiecare duminică, un maraton „În derivă„, dedicat fiecărui caz de terapie, din cele 5 prezentate în serial. Fiecare maraton are câte 9 episoade, începe la ora 15:30 şi se termină la ora 19:30 (un episod are aproximativ 27 minute).

Primul maraton este alcătuit din episoadele care urmăresc cazul Norei, senzuală şi foarte inteligentă, capricioasă şi foarte caustică. La cei 30 de ani ai săi ea are o personalitate nevrotică şi narcisistă ce-i permite auto-analize necruţătoare, dar care nu o pot împiedica să se îndrăgostească de propriul său terapeut.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 15 noiembrie 2010

În derivă: luni – Nora

În serialul „În derivă„, actorul Marcel Iureş joacă rolul psihologului Andrei Poenaru. După ce se îndrăgosteşte de Nora, pacienta sa, el pune sub semnul răsturnării şi al haosului tot ce are mai drag şi mai valoros: propria viaţă, respectul de sine, familia, copiii, profesia, reputaţia, pacienţii, prietenii. Senzuală şi foarte inteligentă, capricioasă şi foarte caustică, la cei 30 de ani ai săi, Nora are o personalitate nevrotică şi narcisistă ce-i permite auto-analize necruţătoare, dar care nu o pot împiedica să se amorezeze de propriul său terapeut…


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 iunie 2010

Distribuţie sonoră pentru serialul „În derivă”

Serialul dramatic „În derivă” are ca idee centrală una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihiatru de elită. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentrează pe câte o sesiune de terapie – 4 şedinţe individuale între psihiatru şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal în care psihiatrul îşi vizitează propriul terapeut.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii