12 noiembrie 2010

În derivă: Andrei Poenaru şi familia sa

Primul serial original produs de HBO Central Europe în România, „În derivă„, difuzat în premieră din 6 decembrie 2010, îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.Actorul Marcel Iureş joacă rolul lui Andrei Poenaru, un psihoterapeut sobru, rezervat şi profesionist, care urmează să aibă parte de provocarea vieţii sale – iubirea pentru o pacientă, iubire ce va ameninţa tot ce are mai drag şi mai important pe lume: familia, respectul de sine, reputaţia şi, nu în ultimul rând, meseria.

Dar din cine este formată familia lui Andrei Poenaru?

Laura (48 ani) e soţia lui Andrei, o femeie matură, mamă a trei copii (Vlad – 9 ani, Alexandra – 17 ani şi Petru – 22 ani), care se simte neglijată şi furioasă că Andrei a pus întotdeauna interesul pacienţilor înaintea ei şi a copiilor lor. În esenţă doar o femeie care vrea să se simtă iubită, ea e atât de deziluzionată şi de convinsă de eşecul căsniciei sale, încât sfârşeşte prin a pune în pericol liniştea familială. Laura e inteligentă, vibrantă şi, deseori, de o sinceritate vecină cu cruzimea. Acceptă să meargă cu Andrei la Maria (rol interpretat de Tamara Creţulescu) pentru terapia de cuplu, dar această decizie îi va răvăşi şi mai tare existenţa.

Actriţa Gabriela Butuc, care o joacă pe Laura, a declarat: „Serialul produs de HBO a fost întâmplarea pe care o aşteptam. M-am regăsit în povestea asta. Marcel Iureş este un actor cu care mi-am dorit dintotdeauna să joc. M-a ajutat enorm să pot juca acest personaj aşa cum mi-am dorit, şi sper că acest lucru se va vedea.”

Gabriela Butuc este absolventă a UNATC, secţia Arta Actorului promoţia 1989, clasa prof. Dem Radulescu şi a putut fi văzută atât pe scena teatrului, cât şi pe marele ecran.

Alexandra, fiica lui Andrei, are 17 ani şi face voluntariat la un centru pentru adolescenţi. În acelaşi timp se implică în diverse moduri în salvarea familiei sale.

Alexandra e interpretată de actriţa Laura Ilie. „Pentru mine HBO reprezintă un standardad ridicat şi mă bucur că am avut alături o echipa atât de bună.” În ceea ce priveşte apariţia în serial alaturi de Marcel Iureş, Laura a declarat: „E extraodinar să lucrezi alături de o legendă.”

Absolventă a secţiei Arta Actorului din cadrul UNATC, promoţia 2009, Laura Ilie a început să cocheteze cu actoria încă din şcoală.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook