16 martie 2012

Cécile de France despre „Le gamin au vélo”

Reputata actriţă Cécile de France o interpretează pe Samantha, femeia care îi schimbă viaţa personajului titular în filmul belgian „Băiatul cu bicicleta” („Le gamin au vélo„), scris şi regizat de Jean-Pierre şi Luc Dardenne.

Cu eleganţă şi căldură, Cécile de France a acordat un interviu despre participarea sa la această producţie cinematografică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 martie 2012

Fraţii Dardenne despre „Le gamin au vélo”

După avanpremiera din 5 martie 2012, la care au participat cei doi regizori – Jean-Pierre şi Luc Dardenne, filmul „Băiatul cu bicicleta” („Le gamin au vélo”) poate fi vizionat în cinematografe din România de vineri, 9 martie 2012.

Aşa cum se obişnuieşte, cei doi fraţi, în calitate de scenarişti şi regizori, au acordat un interviu despre creaţia lor.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 2 martie 2012

Fraţii Dardenne vin în România

Jean-Pierre și Luc Dardenne, doi dintre cei mai apreciați regizori la ora actuală, vin în România pentru avanpremiera celui mai recent film al lor, „Băiatul cu bicicleta” („Le Gamin au Vélo”). Proiecția specială din 5 martie 2012 are loc la cinema Studio și este organizată de Delegația Valonia-Bruxelles la București, cu ocazia celor 10 de ani de prezență și activitate în România. Lungmetrajul intră în cinematografe din 9 martie 2012, distribuit de Independența Film. Evenimentul are invitați speciali, dar este deschis și publicului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 mai 2011

Filmele de la Cannes vin şi în România

Câştigătorul Marelui Premiu de la Cannes de anul acesta, „Le gamin au velo” al fraţilor Dardenne, va fi distribuit în România în 2012, precedat de unul dintre cele mai discutate filme de la Cannes, „Melancholia” lui Lars Von Trier (Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină – Kirsten Dunst) şi de lungmetrajul care a primit Premiului Juriului, „Poliss”, în regia lui Maiwenn le Besco. Alături de cele trei pelicule premiate, Independenţa Film va distribui alte patru filme din competiţia oficială: „Le Havre”, de Aki Kaurismaki, câştigător al Premiului FIPRESCI (premiul criticii internaţionale de film), „Habemus Papam”, al lui Nanni Moretti, şi mult-aşteptatele „La Source de femmes”, în regia lui Radu Mihăileanu, şi „La Piel que habito”, al lui Pedro Almodóvar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii