2 mai 2016

Pompierii din Chicago – sezonul 3

Sezonul 3 al serialului de succes „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire„) are premiera miercuri, 4 mai 2016, cu două episoade difuzate numai la DIVA de la ora 21:00. În fiecare miercuri vor fi difuzate câte două episoade.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 14 septembrie 2015

Pompierii din Chicago – sezonul 2

Sezonul 2 al serialului „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire„) are premiera luni, 14 septembrie 2015, cu două episoade difuzate numai la DIVA de la ora 21:00. În fiecare luni vor fi difuzate câte două episoade.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 9 decembrie 2014

Interviu cu actorul Taylor Kinney din serialul „Pompierii din Chicago”

În serialul dramatic „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire„), Taylor Kinney este Kelly Severide, un locotenent cu atitudine şi aparent imperturbabil, care se luptă cu proprii demoni. Pe micul ecran, Taylor Kinney a apărut în numeroase seriale, printre care: „Trauma” (serial NBC în care a avut un rol secundar), „Jurnalele vampirilor” (în care a fost Mason Lockwood), episodul-pilot al serialului „A Mann’s World” (creat de Michael Patrick King, cu Don Johnson), „Breakout Kings”, „Castle”, „Fără ruşine”, „Jane şi Maura: Detectivi în Boston”, „Cititorii de oase” şi „CSI: New York – Criminaliştii”. A apărut şi în filmul TV „Five”, proiect produs de Jennifer Aniston, Demi Moore şi Alicia Keyes, şi a putut fi văzut în serialul online „Dating Rules From My Future Self”. Pe marele ecran, a jucat în „Misiunea: 00.30 A.M.” (de Kathryn Bigelow), filmul independent „Least Among Saints” (de Marty Papazian) şi scurtmetrajul „Prodigal” (cu Kenneth Branaugh).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 13 noiembrie 2014

Interviu cu actriţa Monica Raymund din serialul „Pompierii din Chicago”

În serialul dramatic „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire„), difuzat în premieră în România la Diva duminica de la ora 21:00, Monica Raymund este Gabriela Dawson, un paramedic curajos, care trece prin situaţii periculoase alături de partenera sa. Absolventă a Şcolii Juilliard, Monica a primit Premiul John Houseman pentru activitatea ei aici. Imediat după absolvire, a jucat alături de Tim Roth în cele trei sezoane ale serialului „Lie to Me – Psihologia minciunii”. În această perioadă, a devenit unul dintre membrii fondatori ai The Mechanical Theatre Group, a predat şi a fost co-director al Departamentului de Comunicare de la Institutul Heifetz, a predat la The Broadway Theatre Project, predă în cadrul Performing Arts Project şi e membru în conducerea The Hollywood Arts Organization, din Los Angeles. A mai avut un rol secundar în filmul „Arbitraj” (cu Richard Gere), un rol principal în producţia muzicală marca Sundance Lab „Like Water for Chocolate” şi un rol secundar în serialul „Soţia perfectă”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 10 octombrie 2014

Pompierii din Chicago

Creat de producătorul executiv Dick Wolf (cunoscut mai ales datorită serialului „Law & Order”), noul serial dramatic „Pompierii din Chicago” („Chicago Fire”) pătrunde în viețile cotidiene ale unei echipe de adevărați eroi, dedicați unei meserii nobile. Pentru pompierii, paramedicii și echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar şi mai palpitantă. Primul sezon al producției are premiera în România la Diva, duminică, 12 octombrie 2014, cu două episoade difuzate începând de la ora 21:00. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade, de la ora 21:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii