20 ianuarie 2020

Intuiţionista

Editura Humanitas Fiction invită cititorii miercuri, 22 ianuarie 2020, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Intuiţionista” de Colson Whitehead, unul din cei mai apreciați scriitori americani contemporani, câștigător al Premiului Pulitzer în 2017.Despre carte despre carte Justina Bandol, traducătoarea romanului, Ana Maria Caia și Alina Purcaru, scriitoare, și George Volceanov, traducător și profesor de anglistică. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 octombrie 2019

Cum să trăieşti în stil japonez

Publicul este așteptat la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 15 octombrie 2019, de la ora 19:00, la o întâlnire cu Ana-Maria Caia, Adela Pârvu, Raluca Feher și Șerban Georgescu despre fascinanta cultură japoneză descrisă în două dintre cele mai noi apariții la Editura Humanitas: „Cum să trăiti în stil japonez” de Yutaka Yazawa și „Adio, lucruri! Noul minimalism japonez” de Fumio Sasaki.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 8 octombrie 2019

Septembrie poate aştepta

Editura Humanitas Fiction așteaptă pasionații de lectură marți, 8 octombrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Septembrie poate aştepta” de Susana Fortes, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu care este și moderatorul întâlnirii. Vorbesc despre carte scriitoarele Ana Barton și Ana Maria Caia și traducătoarea romanului, Cornelia Rădulescu. În partea a doua a evenimentului, actrița Marcela Motoc citește un fragment din roman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 24 iunie 2019

Oraşul fetelor

Publicul este așteptat marți, 25 iunie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului verii, „Oraşul fetelor”, noua carte a celebrei scriitoare americane Elizabeth Gilbert, apărută în limba română la Editura Humanitas, splendid tradusă de Anca Bărbulescu, la numai o zi de la lansarea ediției în limba engleză. La seara dedicată ediției în limba română, Ana-Maria Caia, scriitoare și jurnalistă, Crina Alexe, jurnalistă Elle România, Susana Pletea, director editorial Burda România, Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei și Anca Bărbulescu, traducătoarea romanului, ne vorbesc despre fascinanta poveste de dragoste a unei tinere care descoperă că pentru a fi om bun nu este neapărat nevoie să fii fată cuminte.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 11 februarie 2019

Comuniune

Editura Humanitas Fiction invită pe cei interesați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 13 februarie 2019, ora 19:00, la lansarea romanului „Comuniune” de Ann Patchett, o poveste lucidă și tandră despre profundele legături de iubire și loialitate care ne țin împreună. Vorbesc despre carte Marina Constantinescu, filolog, critic de teatru și realizator TV, Ana Maria Caia, jurnalist, Sandra Ecobescu, președintele Fundației Calea Victoriei, și Rodica Ștefan, traducătoarea romanului. „Comuniune” este al treilea roman al scriitoarei americane Ann Patchett publicat în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, după „Belcanto” (2007) și „Fascinație” (2013).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 17 septembrie 2018

Dumnezeul lucrurilor mărunte

Editura Humanitas Fiction aşteaptă pe cei interesați la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 19 septembrie 2018, ora 19:00, la lansarea romanului „Dumnezeul lucrurilor mărunte” de Arundhati Roy, recompensat cu Booker Prize în 1997 și tradus în peste 40 de limbi, apărut recent în colecția „Raftul Denisei”, coordonată de Denisa Comănescu, care este și moderatorul întâlnirii La eveniment vorbesc Laura Câlțea, filolog, deținătoarea Blogului unei cititoare de cursă lungă, Ana Maria Caia, jurnalistă și Cosmin Ciotloș, critic literar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii