Arhiva pentru august 27th, 2021

 27 august 2021

Aerosmith și Universal Music Group anunță un parteneriat istoric

Înaintea celei de-a cincizecea aniversări a celei mai bine vândute formații americane de hard-rock din toate timpurile, UMG a fost desemnată drept casa de discuri a întregii discografii existente, a viitoarelor lansări, produselor de merchandise și conținutului audio-vizual care aparțin Aerosmith.

Aerosmith, cea mai bine vândută trupă americană de hard-rock din toate timpurile, și Universal Music Group (UMG), liderul mondial din industria muzicală, au anunțat un parteneriat extins, ce include întreaga discografie a legendarului grup, precum și produsele de merchandise și proiectele audio-vizuale ale acestuia, care marchează începutul unei noi ere în cariera strălucită a trupei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

My Heart Goes (La Di Da)

Becky Hill lansează noul ei single, „My Heart Goes (La Di Da)”, în colaborare cu Topic. Noul track vine după lansarea pieselor „Remember”, „Better Off Without You” ft. Shift K3Y, „Heaven On My Mind” și „Last Time”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Marlene Daut: Primul și ultimul rege din Haiti

Cuplul regal din Haiti a fost încoronat în aplauze furtunoase. După ce și-a primit coroana, Henry Christophe a urcat pe tronul său, aflat la 20 de metri înălțime. Supușii săi entuziasmați nu știau pe atunci că primul rege din Haiti avea să fie și ultimul. Cine a fost acest revoluționar? Marlene Daut ne oferă detalii despre cum un om născut sclav a ajuns rege.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Mia Nacamulli: De ce ar trebui să-l citiți pe Kurt Vonnegut?

Kurt Vonnegut a considerat arcurile clare, satisfăcătoare ale multor povești în contradicție cu realitatea și și-a propus să exploreze ambiguitatea dintre norocul bun și cel rău în propriile sale romane. El a încercat să găsească un sens al comportamentului uman studiind formele poveștilor; renunțând la cronologiile directe și la liniile narative clare. Mia Nacamulli se adâncește în operele sumbre, dar uneori pline de speranță ale lui Vonnegut. Lecție de Mia Nacamulli, regie de TED-Ed.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 27 august 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

august 2021
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii