Arhiva pentru iulie 6th, 2020

 6 iulie 2020

„O victorie” de Anton Bacalbașa

În vălmășagul acesta al luptelor politice, în acest vălmășag în care oamenii cei mai lipsiți de cinste politică se întîlnesc în ideile cele mai năprasnice, te cuprinde deznădejdea gîndindu-te cum țara e-n veci înșelată în aspirațiile ei.

Astăzi toată lupta politicianilor noștri se reduce la o nenorocită chestie de digestie.

Alianțele cele mai ciudate, compromisurile cele mai neoneste se fac numai și numai pentru stomac, numai și numai pentru atingerea unui individ sau unei coterii pe movila bugetului.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dopamine

Este deja cunoscută dragostea lui Kungs pentru piese care au devenit adevărate imnuri, cu sound-uri de club combinate cu muzica pop. Artistul francez a revenit cu single-ul „Dopamine”, un imn de vară, care aduce în același loc experiențele trăite de el până în prezent, iar versurile descriu un portret al evoluției sale ca artist.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Angel Chang: Ciclul de viață al unui pantof sport

Australienii îi numesc „pantofi de alergare”. Britanicii îi cunosc drept „pantofi sport”. Americanii le spun „teniși”. Oricum i-am numi, acești pantofi comozi sunt purtați de miliarde de oameni din întreaga lume. În prezent, aproximativ 23 de miliarde de perechi sunt produse în fiecare an. Deci, cum putem echilibra dragostea noastră de pantofi sport cu nevoia de sustenabilitate? Angel Chang explorează impactul producției de încălțăminte asupra planetei noastre.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 6 iulie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2020
L Ma Mi J V S D
« iun.   aug. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii