6 iulie 2020

Dopamine

Este deja cunoscută dragostea lui Kungs pentru piese care au devenit adevărate imnuri, cu sound-uri de club combinate cu muzica pop. Artistul francez a revenit cu single-ul „Dopamine”, un imn de vară, care aduce în același loc experiențele trăite de el până în prezent, iar versurile descriu un portret al evoluției sale ca artist.După ce a lansat o serie de „arme” potrivite pentru club, Valentin Brunel (Kungs) a adus vara la un alt nivel și a dus mulțimile într-o călătorie fantastică prin sound-ul său deep-pop.

Kungs spune:

În 2018, m-am mutat să locuiesc în Los Angeles pentru câteva luni, pentru a lucra la câteva melodii. M-am simțit singur, aveam dubii, dar și multe întrebări. La un moment dat, am fost la o petrecere, unde m-am simțit trist, anxios și singur, cu toate că eram înconjurat de multă lume. A doua zi l-am cunoscut pe Jay Hart, i-am povestit ce s-a întâmplat și cum m-am simțit și de acolo a început totul.

„Dopamine” are o producție pop plină de energie și încorporează vocalele excepționale ale lui Jay Hart. Este prima piesă dintr-o serie pe care Kungs intenționează să le lanseze în 2020 și 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook