5 aprilie 2022

Club Azur

Kungs a lansat albumul „Club Azur”, al cărui titlu este inspirat de petrecerea digitală, lansată de Kungs la începutul pandemiei. Materialul include colaborări cu Boys Noize, The Knocks, Good Time Ahead și Victor Flash.„Club Azur” este al doilea album al artistului, la care a început să lucreze înainte de pandemie. Chiar dacă inițial, direcția albumului era mult mai profundă și mai captivantă, live-urile online denumite Club Azur, l-au făcut pe Kungs să schimbe direcția materialului în ceva mai vesel, solar, optimist.

Kungs este un DJ și producător originar din sudul Franței, care și-a început cariera la vârsta de 5 ani. Încă de atunci, Valentin își petrecea toate după amiezile ascultând muzică rock’n’roll, alături de tatăl său. Printre primii artiști care l-au inspirat au fost The Who și The Kooks, printre alții. Acum, Kungs este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai muzicii dance-pop.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook