10 august 2021

Limita-i la cer

Lori, Matteo și Serena fac echipă și lansează piesa „Limita-i la cer”, iar prin videoclipul muzical în care cei trei artiști apar înconjurați de mai mulți oameni într-un cartier, „în spatele blocului”, generează un sentiment de nostalgie, deoarece aduce aminte de începutul anilor 2000.Mai mult, locul în care clipul video se desfășoară evidențiază faptul că trebuie să pleci de jos ca să poți ajunge sus, dar este esențial să rămâi în continuare cu picioarele pe pământ.

În discursul lor muzical, atât Lori, cât și Matteo subliniază acest mesaj cântând despre experiențele lor personale în drumul spre industria muzicală.

Prin această piesă, artiștii ne îndeamnă să țintim cât mai sus și să nu ne lăsăm doborâți de părerile altor oameni atunci când ni se spune că visurile noastre nu se pot materializa: „Cine a spus că limita-i la cer? / Când tu poți să zbori mai departe de el/ Mulți vorbesc dar parcă de prea puține ori înțeleg/ Nu vibrăm pe același mod.”

„Limita-i la cer” este o piesă pop, scrisă și compusă de Diana Șerban, Lori, Matteo, și Dragoș Vasilache de la Just a Gemini. Cel din urmă s-a ocupat și de orchestrația cântecului.

Vara 2021 limita este la cer pentru că Lori, Matteo și Serena ne-au pregătit o piesă ideală pentru petrecerile de vară care țin până la răsăritul soarelui. Ritmurile dance ale piesei țin publicul antrenat în timp ce fredonează versurile catchy.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook