28 septembrie 2021

Solo

A apărut single-ul de debut al lui Matteo Bocelli, intitulat „Solo”. Matteo cântă cu pasiune și claritate despre romantismul pierdut, creând o nouă cale și golul simțit atunci când o persoană iubită este doar de neatins. Matteo Bocelli a compus piesa alături de Fiona Bevan și Marco Guazzone.Videoclipul este bogat în simbolismul și frumusețea naturală a maiestuoșilor munți Dolomiți, situați în nord-estul Italiei. A fost regizat de Gaetano Morbioli, care a regizat și videoclipul oficial pentru „Fall On Me”, un duet intre Matteo si tatăl său, legenda operei, Andrea Bocelli.

Matteo Bocelli, care a absolvit Conservatorul din Lucca (Toscana), a declarat:

În ultimii trei ani, Capitol Records mi-a oferit o ocazie rară – să am timp, să studiez, să scriu muzică nouă, să repet. Sunt foarte mândru că pot lansa această primă melodie.

O mare parte din lume l-a auzit pentru prima dată pe Matteo pe cantecul „Fall On Me”, piesa în engleză/italiană pe care a co-scris-o pentru aclamatul album din 2018 al tatălui său. Piesa a fost o introducere puternică in muzica internațională, dar călătoria muzicală a lui Matteo a început de când era copil.

La șase ani învăța pianul, iar la 18 ani a debutat pe scenă interpretând Verdi la Colosseumul din Roma. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritatea scopului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook