28 septembrie 2021

Solo

A apărut single-ul de debut al lui Matteo Bocelli, intitulat „Solo”. Matteo cântă cu pasiune și claritate despre romantismul pierdut, creând o nouă cale și golul simțit atunci când o persoană iubită este doar de neatins. Matteo Bocelli a compus piesa alături de Fiona Bevan și Marco Guazzone.Videoclipul este bogat în simbolismul și frumusețea naturală a maiestuoșilor munți Dolomiți, situați în nord-estul Italiei. A fost regizat de Gaetano Morbioli, care a regizat și videoclipul oficial pentru „Fall On Me”, un duet intre Matteo si tatăl său, legenda operei, Andrea Bocelli.

Matteo Bocelli, care a absolvit Conservatorul din Lucca (Toscana), a declarat:

În ultimii trei ani, Capitol Records mi-a oferit o ocazie rară – să am timp, să studiez, să scriu muzică nouă, să repet. Sunt foarte mândru că pot lansa această primă melodie.

O mare parte din lume l-a auzit pentru prima dată pe Matteo pe cantecul „Fall On Me”, piesa în engleză/italiană pe care a co-scris-o pentru aclamatul album din 2018 al tatălui său. Piesa a fost o introducere puternică in muzica internațională, dar călătoria muzicală a lui Matteo a început de când era copil.

La șase ani învăța pianul, iar la 18 ani a debutat pe scenă interpretând Verdi la Colosseumul din Roma. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritatea scopului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook