13 aprilie 2020

Ai amorțit

Matteo se poate declara fericit pentru succesul de afară, unde și-a creat un fan base mare și unde se întoarce cu plăcere de fiecare dată când este chemat. În prezent, Matteo lansează piesa-manifest „Ai amorțit”, împreuna cu prietenul și influencerul Alex Ghidush.Matteo începe o serie de melodii urbane cu „Ai amorțit”, featuring Ghidush, piesa fiind compusă de Matteo alături de FED și George Frigator. „Ai amorțit” este, în mare măsură, realizată ca o piesă-manifest, în care Matteo vrea să sublinieze ceea ce este evident, de fapt.

„Ba reggae, ba trap, sau rap/ Cum să mă-mpart, că-s finish și start”, sau mai exact acestea sunt zonele muzicale pe care le-a experiementat Matteo, un artist care a îndrăznit mereu să își depășească limitele, să vină cu ceva nou și să demonstreze că poate oricând să fie în trend și să transmită mesaje dincolo de cuvinte.

Matteo a stabilit record peste record cu piesa „Panama”, care a cucerit toate topurile din Asia, artistul deja susținând un turneu, acolo unde asiaticii s-au înghesuit să îl vadă în număr incredibil de mare. Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de către profesioniști sau amatori.

Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase în anul 2019, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook