13 aprilie 2020

Ai amorțit

Matteo se poate declara fericit pentru succesul de afară, unde și-a creat un fan base mare și unde se întoarce cu plăcere de fiecare dată când este chemat. În prezent, Matteo lansează piesa-manifest „Ai amorțit”, împreuna cu prietenul și influencerul Alex Ghidush.



Matteo începe o serie de melodii urbane cu „Ai amorțit”, featuring Ghidush, piesa fiind compusă de Matteo alături de FED și George Frigator. „Ai amorțit” este, în mare măsură, realizată ca o piesă-manifest, în care Matteo vrea să sublinieze ceea ce este evident, de fapt.

„Ba reggae, ba trap, sau rap/ Cum să mă-mpart, că-s finish și start”, sau mai exact acestea sunt zonele muzicale pe care le-a experiementat Matteo, un artist care a îndrăznit mereu să își depășească limitele, să vină cu ceva nou și să demonstreze că poate oricând să fie în trend și să transmită mesaje dincolo de cuvinte.

Matteo a stabilit record peste record cu piesa „Panama”, care a cucerit toate topurile din Asia, artistul deja susținând un turneu, acolo unde asiaticii s-au înghesuit să îl vadă în număr incredibil de mare. Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de către profesioniști sau amatori.

Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase în anul 2019, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook