9 martie 2017

Ghetele

Matteo revine cu un nou single solo, „Ghetele”. Artistul ne poartă într-o incursiune cu personaje inedite şi situaţii diferite. Videoclipul este regizat de către Florin Boţea şi a fost filmat pe parcursul unei zile, începând cu studioul Mattman Music, locul în care Matteo a compus piesa.Matteo declară:

A venit primăvară şi am zis că trebuie să scot şi ‘Ghetele’, pentru că este o piesă optimistă, care te îndeamnă să vezi frumosul din urât şi să gândeşti pozitiv. Îmi place sad au viaţă lucrurilor în general, în cazul ăsta încălţărilor, pentru că ele sunt părtaşe la tot ce se întâmplă cu noi zi de zi. Dacă ar avea suflet şi ar putea vorbi, cred că ar avea multe de povestit. De aceea, în piesa mea, le-am dat ocazia să fie personajul principal şi m-am lăsat dus de ele. Am simţit că acum este momentul potrivit să lansez piesa, după ce am lucrat 3 ani vreo 30 de variante. Cum a ajuns la forma finală, nu o să ţin secret. Cât de curând o să urc pe canalul meu de YouTube un testimonial, un making of… în the studio. Filmările au mers foarte bine pentru că am avut alături de mine echipa MediaPro Music şi Dot Booking.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook