Arhiva pentru februarie 10th, 2020

 10 februarie 2020

La adăpostul artei

Muzeul Național de Artă al României lansează o nouă campanie, de data aceasta dedicată sensibilizării populației la problemele pe care persoanele fără adăpost le întâmpină în sezonul rece. Intitulată „La adăpostul artei”, campania se derulează în perioada 12-29 februarie 2020 în parteneriat cu organizația Samusocial din România. MNAR își propune să atragă atenția într-un mod inedit, prin mijlocirea patrimoniului său, asupra vulnerabilității oamenilor străzii pe timpul iernii, încurajând vizitatorii să reflecteze și să ofere sprijin persoanelor fără locuință.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

O lungă petală de mare

O lungă petală de mare cel mai recent roman semnat de îndrăgita scriitoare Isabel Allende, „O lungă petală de mare”, o poveste de iubire care străbate mări și continente pe fundalul istoriei zbuciumate a secolului XX, este disponibil din luna februarie și în librăriile din România. Romanul este lansat marți, 11 februarie 2020, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Vorbesc Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă, Marina Constantinescu, filolog, critic de teatru și film și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. În partea a doua a evenimentului actrița Cristina Casian citește un fragment din roman. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Intentions

Justin Bieber lansează piesa „Intentions”, extrasă de pe următorul său album, „Changes”. Alături de Quavo, Justin lansează și videoclipul piesei pentru care a făcut și un parteneriat cu organizația nonprofit Alexandria House, ce are ca scop ajutorarea femeilor și copiilor și trecerea acestora din centrele de urgență către o viață cu stabilitate economică.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Safeena Husain: Un plan îndrăzneț pentru a emancipa 1,6 milioane de fete care nu merg la școala în India

„Educațía fetelor este cea mai simplă soluție garantată pe care o avem pentru a ne ajuta să rezolvăm una dintre cele mai dificile probleme ale lumii”, spune antreprenorul social Safeena Husain. Într-o discuție vizionară, ea ne vorbește despre planul său de a înscrie la școală un număr uluitor de 1,6 milioane fete în următorii cinci ani, combinând tehnologia avansată cu implicarea comunității locale pentru a crea noi parcursuri educaționale pentru fetele din India. (Acest plan ambițios face parte din Proiectul Îndrăzneț, o inițiativă TED pentru a inspira și finanța schimbările globale).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 10 februarie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii