Arhiva pentru noiembrie 18th, 2019

 18 noiembrie 2019

Travling – tradiții creative

„Travling – tradiții creative” este o încercare de video-documentare a modalităților prin care patrimoniul cultural și natural contribuie la dezvoltarea comunităților, din punct de vedere economic, turistic, social, cultural și identitar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Exemple de intervenție în mediul rural

Joi, 21 noiembrie 2019, de la ora 18:00, Asociația MAIE invită publicul la Green Hours ca să stea de vorbă despre modalitățile prin care se poate interveni în spațiul rural, prin recuperarea, ocrotirea și valorificarea patrimoniului cultural și natural local, pentru o dezvoltare durabilă a regiunilor și comunităților rurale. Conferința „Exemple de intervenție în mediul rural” reunește vorbitori ca Alexandru Andrășanu, director al Departamentului de Geologie, Facultatea de Geologie și Geofizică, Universitatea București și președinte al Asociației Geomedia, Marian Zidaru, sculptor și inițiatorul Fermei de Artă din satul Litieni, Alexandra Mihailciuc, arhitect al Laboratorului de arhitectură Prodid și coordonator al Programului Cultural „Batem fierul la conac!”, Andrei Tache, co-fondator al atelierului de ceramică Studio Mud și fondator al asociației Designers Thinkers Makers și Bianca-Maria Bălșan, Andrei Mihail și Alexandra Anastasiu, membri ai echipei proiectului „Ecomuzeul Balta. De la arhitectura tradițională în Geoparcul Platoul Mehedinți la turism durabil”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Everything I Wanted

După ce a revoluționat concepția universală asupra peisajului muzical actual, Billie Eilish continuă acest demers, început prin lansarea albumului său de debut, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, și le prezintă fanilor de pretutindeni o nouă piesă, „Everything I Wanted”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Julius Maada Bio: Viziunea mea asupra viitorului Sierrei Leone

Când Julius Maada Bio a preluat puterea în Sierra Leone în 1996, intenția sa a fost aceea de a îmbunătăți viața cetățenilor săi. Curând, însă, și-a dat seama că pentru ca democrația să prospere, însăși construirea ei trebuia să înceapă de la voința poporului. Astfel, a organizat alegeri prezidențiale și a renunțat de bună voie la putere, părăsind apoi Africa. 20 de ani mai târziu, după ce a fost ales în mod democratic președinte al Republicii Sierra Leone, el reflectează asupra drumului lent către democrație, a importanței accesului la educație și a efortului său de a-i ajuta pe tinerii din Sierra Leone să prospere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 18 noiembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii