Arhiva pentru noiembrie 12th, 2019

 12 noiembrie 2019

Seară dedicată lui Alexandru Mironescu

Cititorii sunt invitați miercuri, 13 noiembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o seară dedicată lui Alexandru Mironescu și volumelor Calea inimii. Eseuri în duhul Rugului Aprins și Admirabila tăcere. Jurnal. 1968-1969, apărute recent la Editura Humanitas. La eveniment vorbesc Sever Voinescu, jurnalist, redactor-şef al revistei Dilema veche, Bogdan Tătaru-Cazaban, doctor în filozofie al Universității din București, cercetător științific la Institutului de istorie a religiilor al Academiei Române, Paul Yawer și Marius Vasileanu, îngrijitorul volumelor. Moderatorul întâlnirii este Dionisie Pârvuloiu, redactor al Editurii Humanitas.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

România-Gibraltar – „Rezervații naturale”

Romfilatelia introduce în circulație marți, 12 noiembrie 2019, emisiunea comună de mărci poștale România-Gibraltar – „Rezervații naturale”, disponibilă în magazinele Romfilatelia din țară și online, ilustrând pe timbre Parcul Național Retezat din România și Rezervația Naturală Upper Rock din Gibraltar. Rezervațiile naturale se regăsesc ca zone în care, sub protecția legii, fauna și flora se păstrează ca un tezaur al splendorilor naturii și al speciilor valoroase, fie că este vorba despre plante sau animale.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Printre cuvinte

Videoclipul cântecului interpretat de Alina Eremia

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Rick Doblin: Viitorul psihoterapiei cu psihedelice

Ar putea drogurile psihedelice să ne ajute să ne vindecăm de traume și boli psihice? Cercetătorul Rick Doblin a petrecut ultimele trei decenii investigând această întrebare, iar rezultatele sunt promițătoare. În această fascinantă incursiune în știința psihedelicelor, acesta explică felul în care droguri precum LSD, psilocibina și MDMA afectează creierul, și ne arată cum, împreună cu psihoterapia, ar putea schimba modul în care tratăm sindromul de stres post-traumatic, depresia, abuzul de substanțe și multe altele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 12 noiembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii