Arhiva pentru octombrie 17th, 2019

 17 octombrie 2019

Întrebări fără răspuns (sau cu prea multe răspunsuri)

Pasionații de lectură sunt invitați marți, 22 octombrie 2019, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu Lucian Boia și Marian Voicu despre volumul „Întrebări fără răspuns (sau cu prea multe răspunsuri)„, publicat de Editura Humanitas. O carte în care istoricul Lucian Boia trece în revistă „câteva mari întrebări pe care oamenii și le-au pus – și nu încetează să și le pună – generație după generație. Sunt întrebările fundamentale privitoare la condiția umană. Ele continuă, în mare parte, să rămână fără răspuns, sau, și mai derutant, primesc adesea, din belșug, răspunsuri multiple și contradictorii.”


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nice to Meet Ya

Niall Horan le oferă fanilor de pretutindeni noul single, „Nice to Meet Ya”, primul material pe care fostul membru al formației One Direction îl lansează după doi ani. Noul single vine la pachet cu un videoclip simpatic, care redă întocmai aerul ludic, dar, în același timp, cuceritor și sexy al piesei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sharmeen Obaid-Chinoy: Cum schimbă filmele modul în care vedem lumea

Filmul are puterea de a ne schimba părerea despre noi înșine și despre cultura noastră. Realizatoarea de documentare și colaboratoarea TED Sharmeen Obaid-Chinoy folosește filmul în lupta împotriva violenței asupra femeilor, focalizând obiectivul pe tradiția „crimelor de onoare” din Pakistan. Într-un discurs răscolitor, ea ne povestește cum a străbătut țara cu filmul cu care a câștigat Oscarul. Într-un cinematograf mobil, vizitând orășele și sate din Pakistan, a schimbat dinamica relațiilor dintre bărbați și femei, vizionare cu vizionare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 octombrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii