Arhiva pentru februarie, 2018

 28 februarie 2018

266.000 de citate în română

Citatepedia creşte frumos şi sănătos. Audienţa are o creştere de circa 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce este de-a dreptul spectaculos!

Secţiunea Epigrame a depăşit 30.000 de creaţii. Cornelia Georgescu este cea care păstrează activă această secţiune, după ce regretatul Gheorghe Culicovschi i-a dat consistenţă. S-ar putea face mai mult în această direcţie, cu implicarea mai multor pasionaţi.

La Asociaţia Culturală Citatepedia, suntem în plin proces de angajare a unor persoane cu dizabilităţi fizice, care să ne extindă echipa. Cu mai multe resurse umane, vom putea creşte ritmul de dezvoltare a proiectelor culturale/educaționale.

Dacă doriți să ne sprijiniţi în ceea ce facem, puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit către noi. Mulţumim!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Frământările unui pisoi salvat

Miercuri, 28 februarie 2018, la ora 18:30, înainte de Mărțișor, la librăria Cărturești, Iulius Mall, din Cluj, publicul este așteptat la lansarea titlului „Frământările unui pisoi salvat”, o carte pentru copii și părinți deopotrivă. Dintre invitați fac parte autoarea, Maria Mazilu, și invitații ei. Lansarea este moderată de Carmen Sas, jurnalistă și realizatoare de programe la Radio Cluj. Vorbesc Radu Bazavan, blogger (groparul.ro) , Bianca Mereuță, antreprenoare și fondatoare a grupului „Ce citim copiilor”, Raluca Anton, psiholog și Ana Macovei, președinta comunității Mamprenoare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Suflet pereche

Videoclipul cântecului interpretat de Nico

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Noriko Arai: Poate un robot să treacă un examen de admitere?

Faceți cunoștință cu Todai Robot, un proiect IA care a ajuns în topul 20 al celor ce au trecut examenul Universității din Tokyo – fără să înțeleagă nimic. Deși nu se va înscrie prea curând, succesul robotului Todai ridică întrebări alarmante cu privire la viitorul educației umane. Cum putem să ne educăm copiii să exceleze în lucrurile la care oamenii vor fi mereu mai buni decât roboții?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 februarie 2018

Corul Madrigal, 55 de ani

Cu ocazia aniversării a 55 de ani de activitate a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale „Corul Madrigal, 55 de ani”, marți, 27 februarie 2018, în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Să uiţi plăcerea

Videoclipul cântecului interpretat de Cristian Condrea

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna februarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii