Arhiva pentru aprilie 24th, 2017

 24 aprilie 2017

247.000 de citate în română

În ritm de vacanţă de primăvară, Citatepedia merge înainte. Ar fi bună o întâlnire literară la un grătar.

După ce a devenit partener al Festivalului Internaţional de Aforisme, Citatepedia a devenit şi partener media al Festivalului Filmului European. Ne bucurăm să promovăm astfel de proiecte culturale. Şi pentru că vrem să facem promovarea cât mai interesantă, am zis să folosim ce ştim noi mai bine: citate. Astfel, în secţiunile potrivite, prezentăm replici din filmele prezente în cadrul Festivalului Filmului European. Mulţumim organizatorilor pentru efortul depus ca acest lucru să se poată întâmpla. Este mai dificil decât pare să extragi astfel de replici dintr-un film. Şi sunt o mulţime de filme. Cu cât se apropie festivalul, replicile se vor diversifica.

Staţi prin preajmă, să vedeţi ce mai urmează!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Încarc...
 

Spovedanii în oglindă

Marţi, 25 aprilie 2017, de la ora 18:00, la Institutul Cultural Român din Bucureşti are loc lansarea cărţii „Spovedanii în oglindă” de Vasile Ghica. Prezintă Dorel Vidraşcu, Florin Dochia şi Mircea Coloşenco.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Astăzi este despre astăzi

Un îndemn la fericire și o lecție despre arta de a trăi prezentul, așa s-ar putea descrie pe scurt noua carte semnată de Mirela Retegan, apărută la Curtea Veche Publishing. Cunoscuta fondatoare a fenomenului Zurli, cu o fascinantă poveste de viață, lansează volumul „Astăzi este despre astăzi” pe 24 aprilie 2017 începând cu ora 18:00, la Librăria Cărturești Carusel din București (Str. Lipscani, 55). Participanții la eveniment sunt așteptați cu surprize. Alături de autoare povestesc despre carte directoarea editurii, Irén Arsene Máté, și psihoterapeutul Gáspár György. Oficiile de gazdă sunt făcute de Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing. Intrarea la eveniment este liberă.

Astăzi este despre astăzi” ne îmbie să rămânem în prezent. Fie că e vorba de viaţa de zi cu zi, de carieră, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie să căutăm mereu partea frumoasă a lucrurilor şi să înlocuim aşteptarea printr-un pas făcut înainte.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Bad Man

Videoclipul cântecului interpretat de Pitbull featuring Robin Thicke, Joe Perry, Travis Barker

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Mathias Jud: Obiectul de artă prin care le poți răspunde spionilor NSA

În 2013 lumea a aflat că NSA și echivalentul ei britanic, GCHQ au spionat în mod constant guvernul german. În mijlocul scandalului, artiştii Mathias Jud şi Christoph Wachter s-au gândit: Ei bine, dacă ascultă… hai să le vorbim. Aceştia au montat antene pe acoperişul ambasadei Elveţiei din cartierul guvernamental şi au realizat o rețea wi-fi deschisă pentru a permite lumii să transmită mesaje spioniilor britanici şi americani care ascultau prin preajmă. E unul dintre cele trei proiecte curajoase, chiar amuzante şi subversive discutate, ce pun în discuţie nemulţumirea în creştere a oamenilor privind supravegherea şi reţelele închise.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 24 aprilie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii