24 aprilie 2017

Astăzi este despre astăzi

Un îndemn la fericire și o lecție despre arta de a trăi prezentul, așa s-ar putea descrie pe scurt noua carte semnată de Mirela Retegan, apărută la Curtea Veche Publishing. Cunoscuta fondatoare a fenomenului Zurli, cu o fascinantă poveste de viață, lansează volumul „Astăzi este despre astăzi” pe 24 aprilie 2017 începând cu ora 18:00, la Librăria Cărturești Carusel din București (Str. Lipscani, 55). Participanții la eveniment sunt așteptați cu surprize. Alături de autoare povestesc despre carte directoarea editurii, Irén Arsene Máté, și psihoterapeutul Gáspár György. Oficiile de gazdă sunt făcute de Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing. Intrarea la eveniment este liberă.

Astăzi este despre astăzi” ne îmbie să rămânem în prezent. Fie că e vorba de viaţa de zi cu zi, de carieră, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie să căutăm mereu partea frumoasă a lucrurilor şi să înlocuim aşteptarea printr-un pas făcut înainte.

Mirela Retegan spune:

Lasă‑l pe ieri în spate cu toate emoțiile neplăcute. Ia‑le doar pe cele care ți‑au făcut bine și alege să privești Partea Bună din tot ce ți s‑a întâmplat. Fii tu Partea Bună din viața ta și a celor pe care îi întâlnești. Pentru ieri e prea târziu, pentru mâine e prea devreme. Astăzi se întâmplă doar astăzi. Astăzi e despre astăzi.

Scrise într-un stil viu, direct și lipsit de false menajamente, reflecţiile Mirelei Retegan sunt izvorul unei înţelepciuni de viaţă. Fascinante şi surprinzătoare, mărturisirile sale ne pun în faţă o adevărată oglindă, în care sufletele noastre se reflectă perfect. Dacă citim cu atenţie, dacă alegem să urmăm în profunzime firul neprevăzut al gândurilor sale, ne vom regăsi mereu pe noi înşine, cu propriile noastre ezitări şi incertitudini, cu dorinţele şi cu aşteptările noastre, cu toate surprizele plăcute şi neplăcute pe care ni le rezervă viaţa. Prietenoase și amuzante, dar atât de sincere, confesiunile sale despre copii, iubire şi credinţă, ca şi cele despre fericire, prieteni şi cotidian sunt semnul unui respect profund pentru viaţă şi pentru oameni. Învăţătura supremă pe care aceste confesiuni o transmit este: viaţa noastră e despre noi înşine şi nu trebuie să o lăsăm să ne scape printre degete.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook